Gå til forside

27. SEPTEMBER, 2016

FRESH! NIKE LANCERER NEYMAR, MESSI OG CO'S NYE 3. TRØJE

Som afrunding på lanceringerne af brandets respektive klubbers 3. trøjer har Nike netop lanceret FC Barcelonas version. Looket er intet mindre end friskt og opsigtsvækkende! Trøjerne lander online d. 01.11.16 - men indtil da kan du tjekke dem ud lige nedenfor.

Lanceringerne af 3. trøjerne fra Nike er som regel forbundet med iøjnefaldende farvevalg og karakteristiske designs. Situationen er bestemt ikke anderledes ved dette års lancering hvor Cataloniens stolthed runder lanceringerne af Nikes 3. trøjer af.

De nye 3. trøjer fra Nike og FC Barcelona lander online d. 01.11.16. Indtil da kan du shoppe både hjemme- og udebanetrøjer online lige her med originalt tryk!

Trøjerne er i år produceret i et turkisgrønt look der gør sig for både trøjer såvel som shorts og strømper og derfor gør det samlede look gennemført i en sjælden grad. Man kan diskutere hvor smukt det reelt er, hvis man f.eks sammenligner det med lanceringen af Paris SG's ditto i det hele hvide og elegante udtryk.

Dermed ikke sagt, at trøjen ikke kommer til at blive uhyggeligt populær. For hvem husker ikke både 3. trøjerne fra 2013/14 og 2014/15 som var blandt de mest populære Barcelona-trøjer til dato? Her var der ej heller tale om de mest elegante udtryk - men iøjnefaldende og populære er bestemt ikke en underdrivelse når vi tænker tilbage på netop disse to trøjer.

De nye 3. trøjer fra FC Barcelona lander online d. 01.11.16 - og du må derfor væbne dig med en smule tålmodighed endnu før end, at du rent faktisk kan få fingrene i Neymar, Messi og Iniestas nye 3. trøje. På SPORTMASTER.dk bliver det selvfølgelig muligt, at bestille trøjen med originalt tryk hvad enten du ønsker eget navn eller en af de mange profiler i Barcelona-truppen på ryggen af din trøje. Men hvad siger du til designet? Lad os høre din mening om det karakteristiske design på vores forskellige sociale medier hvor du finder os på @vildmedfodbold. 

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo