Gå til forside

17. FEBRUAR, 2018

Mød Nike Epic React Flyknit

Løberne bad om en sko der kunne det hele. Mere support, mere stødabsorbering og lavere vægt. Nogen mente det ikke kunne lade sig gøre. Epic React er svaret på den latterlige tro på, at ovennævnte ikke kunne forbedres. Velkommen til Nikes største innovation på løbesko i mange, mange år – Epic React Flyknit. Læs mere nedenfor og find ud af hvornår de kan blive dine!

Sjældent kan man få alt hvad man beder om. Ikke desto mindre er størstedelen af løbernes ønsker til en ny type løbesko blevet indfriet i Nike Epic React Flyknit – selvom det i bund og grund ikke skulle kunne lade sig gøre.

Mere support, mere stødabsorbering og lavere vægt. Og ja, de skulle i øvrigt også kunne holde længere. Fire hovedelementer som ikke burde kunne kombineres. Simpelthen fordi det er modsætninger til hinanden. Derfor er Epic React Flyknit det radikale svar på manges tro på, at det ikke kunne lykkes at skabe lige præcis den type sko, som nu har set dagens lys.

Startede med basketsko…

Nike har nemlig allerede haft testet React-teknologien af på en række basketsko tilbage i juni 2017. Simpelthen for at teste teknologien af i en sportsgren hvor retningsskift og accelerationer er så fremtrædende som det er tilfældet.

 

Med flere end 2.000 timers test viste teknologien sig at være den bedste type skum der nogensinde havde været at finde i en basketsko. Primært grundet den enorme retur af energi man føler ved React-teknologien.

Derfor var det en no-brainer at implementere teknologien i løbesko. Alene ift. den type af skum der ligger i React-teknologien ydes der nemlig 13% mere retur af energi ift. den tidligere Lunarlon-skum.

… Men Epic React Flyknit er mere end bare sålen og den innovative type af skum og sål. Overdelen fortjener lige såvel opmærksomhed. En overdel som, vel og mærke, er i en type af materiale som har været velkendt på forskellige typer af Nike-sko igennem en længere periode.

Epic React Flyknit er, som navnet så flot antyder, konstrueret i en one-piece Flyknit-overdel, som faktisk tager sin inspiration fra en legende i løb- og sneakerverdenen – nemlig Flyknit Racer. En overdel der er skåret med ypperlig præcision og fokus på support, fleksibilitet og åndbarhed. Alt overflødigt er skåret væk, uden at der gås på kompromis med supporten.

… hvornår kan disse herligheder så blive dine? D. 22.02.18 går Nike Epic React Flyknit officielt i salg hele verden over. Og lander i hele tre forskellige colourways til både mænd og kvinder samt i to forskellige farvevarianter til børn. Skoene er produceret i et ret så begrænset oplag hvorfor at vi anbefaler dig at være hurtigt ude hvis du har planer om at skulle fange et par af Epic React Flyknit. Husk ligeså at følge os på vores forskellige sociale platforme på Facebook og Instagram @vildmedloeb for ikke at misse de seneste opdateringer om løbegear og "happenings" fra løbeverdenen. Du vil ikke fortryde det!

Invalid widget