Gå til forside

3. NOVEMBER, 2017

nike introducerer hi-vis official matchballs til premier league, serie a og la liga

Når de mørke vintermåneder regerer er der ingen undskyldninger for ikke fortsat at træne og dygtiggøre dig. Med introduktionen af Nikes nyeste Hi-Vis opdateringer på deres linje af både de officielle Ordem V Matchballs samt den billigere Strike-bold har du den perfekte type bold til vinterens træningspas. Læs mere her!

Som det efterhånden er blevet mere reglen end undtagelsen har Nike igen introduceret ”farveopdateringer” på deres linje af både Ordem V Matchballs samt de billigere Strike-udgaver i meget synlige gule Hi-Vis udgaver til de kolde vintermåneder.

pERFEKT TIL DE MØRKE VINTERMÅNEDER...

Som boldsponsor i tre af verdens allerstørste ligaer - Premier League, Serie A og La Liga – har Nike allerede introduceret ”vinterboldene” i den forgange weekend og som vil blive brugt helt frem til udgangen af februar når vinteren går på hæld og foråret så småt begynder at komme frem.

Se hele udvalget af Nike fodbolde på SPORTMASTER.dk lige her.

På SPORTMASTER.dk finder du alle de respektive officielle Ordem V Matchballs fra ovennævnte ligaer samt ligeså et stort udvalg af ”ikke-brandede” ligabolde som også går helt i priser fra 200,-.

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da endelig se dine nye personficerede støvler når du modtager dem. Du kan altid dele billeder os på Instagram på #vildmedfodbold. Vi deler selvfølgelig de bedste!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo