Gå til forside

3. NOVEMBER, 2017

'FIRE & ICE' COLLECTION. NIKE INTRODUCERER DERES STØRSTE KOLLEKTION AF FODBOLDSTØVLER NOGENSINDE.

Spil med glød og passion eller med kølighed i alle spillets facetter. Disse to mantraer er ideerne bag Nikes seneste kollektion(er) af fodboldstøvler som indeholder både røde og blå versioner af Mercurial, Hypervenom, Tiempo og Magista. Velkommen til ’Fire & Ice’ Collection fra Nike!

Den største kollektion fra Nike nogensinde! Det tager vi på ingen måde munden for fuld ved når vi betegner den nye ’Fire & Ice’ Collection fra Nike. Med den kommende måneds store opgør i de respektive ligaer har Nike ønsket, at skildre nogle af ”kampe i kampene” hvorfor at det er nøje bestemt hvilke hold og deres respektive Nike-supporterede spillere som skal spille i hvilke farver.

DEN STØRSTE KOLLEKTION NOGENSINDE...

F.eks vil man opleve at alle Real Madrids Nike-spillere, med Cristiano Ronaldo i front, vil spille i #PlayIce kollektionen, mens at FC Barcelonas mange Nike-spillere vil være at finde i #PlayFire kollektionen. Rent innovationsmæssigt er der ingen nye opdateringer i hverken Fire- eller Ice-kollektionen hvorfor at der kun er tale om rene farveopdateringer på tværs af både Mercurial, Hypervenom, Tiempo og Magista-støvlerne.

Uagtet om du er mest til ’Fire’- eller ’Ice’-kollektionen af de nyeste Nike fodboldstøvler så lander de online på SPORTMASTER.dk og i udvalgte butikker d. 9. november – selvfølgelig med dag-til-dag levering.

Her får du selvfølgelig mulighed for, at tilvælge vores omfattende GRATISiD-koncept som byder på både navn, nummer, flag og ikke mindst emojis som er vores seneste tilføjelse til vores ”personificeringsunivers”og kun fås på SPORTMASTER.dk. Og alt er selvfølgelig helt gratis, som navnet antyder...

Har du spørgsmål til placeringer af både navn, nummer, flag og emojis på fodboldstøvler eller andet omkring tryk på fodboldstøvler så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar til at svare på de spørgsmål du skulle have. Det er altid bedre at være på den sikre side!

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter, som f.eks ’Fire & Ice’ Collection. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og så lad os endelig høre hvilken af støvlerne fra Nikes seneste støvlekollektion, som du synes bedst om? Vi har selv svært ved at vælge…

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo