Gå til forside

28. JULI, 2017

Nike introducerer deres største klubbers nye 3. trøjer

Trøjerne som de fleste fans venter i størst spænding på. Det er altid med store forventninger når Nike introducerer 3. trøjerne til deres allerstørste klubber – og i år er ingen undtagelse. Se mere til trøjerne lige nedenfor og shop dem allerede nu på SPORTMASTER.dk.

Der er gået camoflagetema i den for Nike i forbindelse med lanceringerne af de største Nike-klubbers nye 3. trøjer. Som det hører sig til, år efter år, er der et gennemgående tema på trøjerne – uagtet hvilken klub det er. Det er som regel de trøjer hvor designerne kan få lov, at lade de vildeste ideer få frit løb. Og det er absolut også tilfældet til denne sæson – med stor succes hvis du spørger os.

TIL DE EUROPÆISKE AFTENER...

Op til denne sæson skiftede to af de store London-klubber, Chelsea og Tottenham, fra hhv. adidas og Under Armour til Nike – og de er derfor selvfølgelig også blevet udstyret med udgaver af de nye 3. trøjer som på hver sin måde repræsenterer camo-temaet i en grå/turkis farvekombination for Chelseas vedkommende, mens Christian Eriksen og co’s trøje er blevet fremstillet i en ret så karakteristisk lilla/neon kombination.

Ligeså har Manchester City også fået designet nye 3. trøjer, som dog lægger sig så tæt op ad Chelsea-trøjens design (eller omvendt, om man vil) at det næsten er for godt til at være sandt. Det gør dog ikke nogle af trøjerne mindre fede skal vi lige huske at sige pointere…

Invalid widget

Leder vi fokus en smule mere mod sydligere himmelstrøg har der over sommeren været heftig aktivitet mellem Paris SG og FC Barcelona. Nærmere personficeret ved Neymar Jr.’s skifte til lysenes by som samtidigt gjorde ham til den dyreste fodboldspiller i historien.

Begge klubber har selvfølgelig, fristes man til at sige, også fået designet nye 3. trøjer hvor specielt PSG’s 3. trøje jo altid er en trøje man ser frem til at se når man tænker tilbage på hvor vilde deres 3. trøjer har været i både 2015/16 og 2016/17-sæsonen.

Neymar og co’s 3. trøje vender tilbage det enormt ”stealth” og clean look hvori der dog stadig er en række fede camoinspirerede detaljer og mønstre som går i spænd med det overordnede tema.

På Barcelonas 3. trøje er Nike imidlertid gået lidt mere vovet til værks i farvevalget, da der er valgt en mørkerød/orange kombination hvori der også er inkorpereret en hyldest til byens stolte arkitekturiske historie, som alt i alt gør trøjen til en af suverænt mest vellykkede 3. trøjer, i vores øjne.

Sidst, men ikke mindst, er der som en fælles detalje for alle trøjerne skrevet det respektive klubnavn i bunden af ryggen som bare er med til at gøre trøjerne endnu mere lirede end man synes de var i forvejen.

Du kan allerede nu shoppe de fleste af de nye 3. trøjer på SPORTMASTER.dk med ORIGINALT tryk. Barcelonas 3. trøjer lander dog først i salg d. 12. Oktober hvorfor, at du må væbne dig med en smule tålmodighed hvis du er tilhænger af ”Blaugrana”. Husk at følg os på vores sociale platforme på Facebook, Instagram og Snapchat. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo