Gå til forside

11. JANUAR, 2016

NIKE HYLDER CARLI LLOYD MED "LEAVE YOUR LEGACY" SUPERFLY

Det blev den amerikanske stjerne Carli Lloyd der løb med kvindernes Ballon d'Or ved det store gallaarrangement i Zürich. Som hyldest har Nike produceret en helt unik Superfly med titlen "Leave Your Legacy". Se mere til den helt unikke støvle nedenfor.

Der var galla og prestige i luften, da det årlige Ballon d'Or-arrangement løb af stablen i Zürich. Den prestigefyldte titel, som kvindernes bedste spiller tilfaldt denne gang amerikaneren Carli Lloyd - og som man efterhånden er vant til havde Nike selvfølgelig en unik hyldest i posen til en af de største kvindelige amerikanske fodboldpersonligheder.

Nike har nemlig produceret en helt unik hyldestmodel til Lloyd med titlen "Leave Your Legacy".

Se hele vores udvalg af Nike fodboldstøvler her

Støvlen er bygget omkring den normale Nike Mercurial Superfly, som vi alle kender. Men det er nu historien omkring støvlen der fortjener den allerstørste opmærksomhed. En historie der bunder i uendeligt hårdt arbejde siden hun for første gang trådte ind på en fodboldbane i en alder af fem år - og hvor karrieren siden da kun har peget i én retning. Nemlig fremad.

Det kulminerede ikke mindst i de, efterhånden, uhyggeligt berømte "16 Minutes". 16 minutter der må siges, at have ændret hendes liv radikalt, da de repræsenterer det antal minutter det tog hende, at lave et vaskeægte hattrick i VM-finalen for kvinder. En bedrift der for hendes eget køn var en hidtil uset bedrift i en finale - og ikke mindst det kun andet menneske i fodboldhistorien for hvem det lykkedes, at score et hattrick i en VM-finale når der både er tale om mændenes og kvindernes.

Vi er mildt sagt begejstrede for Nikes hyldest til Carli Lloyd - og betragter det som en af de fedeste Superfly's meget, meget længe. Deler du vores holdning? Lad os høre din mening på vores sociale medier på Facebook og Instagram.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo