Gå til forside

. MAJ, 2016

NIKE HAR NOGET I ÆRMET...

Via flere af Nikes allerstørste fodboldstjerners Instagram-profiler har det amerikanske brand teaset for noget der lader til, at være kræs for enhver fan af Nikes historiske Mercurial-silo. Læs mere nedenfor!

Eden Hazard, Paulo Dybala og Willian er flere af Nikes største profiler der i løbet af weekenden har teaset for noget hidtil uset i Nikes legendariske Mercurial-silo. Under Innovation Summit'en i New York lancerede det amerikanske sportsbrand bl.a den nyeste Mercurial Superfly. Og man kunne måske gisne om, at der snart er en officiel lancering på vej af Nikes nyeste udgave af Superfly'en...

Vil du vide mere om den nye Mercurial Superfly? Læs mere om den lige her!

Nike har nemlig - også via deres Instagram-profil - postet, at d. 2. maj bliver dagen hvor 18-års Mercurial-historie kolliderer. Og med tanke på de uhyggeligt mange ikoniske Mercurial fodboldstøvler der har været igennem møllen, siden lanceringen på fødderne af brasilianske Ronaldo tilbage i 98', så glæder vi os helt uhyggeligt til, at kunne fortælle mere om dette.

Hvis du vil være sikker på ikke, at gå glip om de seneste nyheder om det fedeste fodboldgear råder vi dig til, at følge os på Instagram og Facebook hvor du altid bliver opdateret med artikler og info om fodboldlir fra alle de største brands på markedet - og selvfølgelig vores mening om dette!

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo