Gå til forside

11. APRIL, 2018

Mere fleksibel end nogensinde - Nike Free RN 2018

Da Nike for mere end ti år siden introducerede Nike Free, blev det hurtig et kært bekendtskab, og siden har vi set den i utal af version. Nu får skoen igen en markant opdatering.

For to år siden vendte Nike deres Free-silo på hovedet og skabte Nike Free RN med en spritny, intelligent auxetisk mellemsål der udvidede og tilpassede sig fodens bevægelser – i langt højere grad end det tidligere havde været tilfældet.

På den måde kom skoen endnu tættere på dens formål, nemlig at være en løbesko der opførte sig som løb man barfodet.
Barfodsløb har den fordel, at det styrker muskler og sener i fødder og ben på en anden måde end i en ”almindelig” løbesko med god støtte. Det kan dog være en udfordring at løbe barfodet i byerne, hvor asfalt og glasskår hurtigt kan sætte en stopper for løbeturen, og dermed opstod Nike Free.

Se udvalget af Free RN her

NY OVERDEL - ENDNU MERE BEVÆGELSE

Gennem tiden er der sket utrolig meget med Nike Free, og i 2018-versionen har den igen været igennem en større transformation.
Den nye version byder blandt andet på en helt ny overdel i spandex. Det højner både skoens fit og giver en mere naturlig bevægelse, fordi overdelen strækker og trækker sig sammen efter foden. Spandex materialet går desuden igen i snørebåndene, hvilket også hjælper til skoens fleksibilitet.
Hælkappen er ændret fuldstændig for at give ekstra support fra hæl til ankel.

Både mellem- og ydersål er ændret og lavet i to forskellige skum-materialer. Direkte under foden har Nike brugt en blød skum til støddæmpning. Samtidig er den forhøjet en smule ved hælen for at øge komfort og holde grebet i indersålen bedre.
Ydersålen er lavet i en fastere skum, som gør skoen slidstærk og giver et let løb. Ydersålens mønster er desuden ændret fra de velkendte trekanter og gennemgående linjer til et fleksibelt sekskantet mønster, der udvider og trækker sig sammen efter din fods bevægelser.

Shop Nike Free RN 2018 til kvinder - Shop Nike Free RN 2018 til mænd - Shop Nike Free RN 2018 til børn

Nike Free RN 2018 byder på en række markante opdateringer, både i skoens overdel og i mellem –og ydersål, som giver en endnu mere fleksibel og behagelig løbesko. 

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo