Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

6. APRIL, 2017

NIKE FREE RN 2017 – TIL NATURLIGE LØBEOPLEVELSER

Sidste år var en af de ultimativt største nyheder Nike Free RN, som tog den klassiske Nike Free til et helt nyt niveau. Nu er Nike klar med opfølgeren.

Nike Free har altid haft en ganske særlig plads i vores hjerter. Siden de første eksemplarer ramte hylderne tilbage i 2004, har skoen nemlig været kendt for sit lette, komfortable og fleksible design.

I dag bliver skoen ofte brugt som sneakers, men faktisk udspringer den af løb. Formålet med skoen er nemlig at skabe en sko, der opfører sig som når man løb barfodet, og således blev den karakteristiske sko med den opsplittede sål skabt. Skoen er stadig yderst velegnet til løb og et særdeles godt supplement til din løbetræning. Skoen er nemlig med til at styrke dine led, muskler og sener i fødder og ben, så du bliver en stærkere løber.

Sidste år vendte Nike Free-siloen på hovedet og skabte en helt ny sko, der på alle måder tog niveauet til nye højder.

Nysgerrig på mere? Find de nye Nike Free RN modeller her! 

Tjek også vores andre Nike løbesko her!

Den nye lancering byder i denne omgang på en opdatering af Nike Free RN og Nike Free RN Flyknit, og om en måneds tid følger Nike Free RN Motion.

De nye modeller byder ikke på banebrydende nye teknologier, men design -og komfortmæssigt har skoen fået et løft.
Således er sålen magen til den vi så på forgængeren – en auxetisk mellemsål med en bløde kerne med en fastere ramme i et hårdere skummateriale rundt om.
Det ultrafleksible auxetiske Tri-star mønster følger fodens bevægelse og giver efter og trækker sig sammen alt efter, hvordan den belastes.

Samme fleksibilitet finder vi også i overdelen, som er blevet opdateret med nyt design.
Nike Free RN Flyknit har en strikket overdel i Nike’s populære flyknit-materiale, og sammen med flywire ved snørerne giver det en let støtte til foden og masser af fleksibilitet. På den måde følger hele skoen dine bevægelser fuldt ud.

Det samme er tilfældet på Nike Free RN. Her er overdelen lavet i en let, åndbar mesh i et stykke, og også her gør Nike brug af flywire-teknologien for at give støtte.

Der er altid tale om mindre opdateringer i overdelen, men de er med til at højne komforten, fordi overdelen lægger sig til om foden og følger med dens bevægelser. På den måde er der intet der holder dig tilbage i dit løb.

Den nye Nike Free lancering byder på en opdatering af Nike Free RN og Nike Free RN Flyknit, mens Nike Free RN Motion Flyknit rammer vores butikker om en måned. Hvad synes du om den nye Nike Free RN kollektion? Del din mening med med på Facebook eller Instagram med #vildmedsport.

Invalid widget