Gå til forside

3. MAJ, 2017

NYT DESIGN. SAMME FLEKSIBILITET – NIKE FREE RN MOTION 2017 ER LANDET

Med lanceringen af den nye Nike Free RN Motion Flyknit 2017 har Nike givet deres populære model er helt nyt look.

Da Nike sidste år vendte deres Free-silo på hovedet og gav os Nike Free RN, lancerede de også Nike Free RN Motion Flyknit – en løbesko med auxetisk mellemsål og flyknit-overdel der fulgte og tilpassede sig efter fodens bevægelse.

Et nyt år betyder vanen tro på en ny model, og i den nye Nike Free RN Motion Flyknit har Nike leget med designet og givet skoen en helt ny overdel.

Oplev fleksibiliteten og komforten ved Nike Free RN – find alle vores modeller her

 

I den nye Nike Free RN Motion Flyknit 2017 har Nike gjort helt op med snøresystemet, og designet en lukket flyknit-overdel i et stykke. Samtidig har de ladet overdelen gå højere op om anklen, ligesom vi har set det på Nike Lunarepic flyknit, så den mest af alt minder om en sok. Og det er også sådan det føles, når du tager den på - flyknitten ligger sig om foden som en sok og giver en tæt pasform med fuld fleksibilitet.

Til at sikre et fast, men stadig fleksibelt hold om foden, har Nike tilført et lukkesystem bestående af to brede elastikbånd, som krydser over foden og lukkes på siderne med velcro. På den måde kan du let justere skoen til, så den passer præcis til din fod.

Sålen er der ikke ændret på. Her har Nike igen gjort brug af deres intelligente sål, som udvider og trækker sig sammen efter fodens bevægelser, både i længden og bredden. På den måde får du en ultra fleksibel sko, som følger fodens bevægelser fuldt ud.

Uanset om du bruger Nike Free RN Motion Flyknit 2017 som løbesko eller sneakers, får en du en yderst fleksibel sko med høj komfort og et lækkert design. Hvad synes du om den nye Nike Free RN Motion? Del del med os på Facebook eller Instagram.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo