Gå til forside
4. april 2019

Nike Free RN 5.0

 
Nike Free RN 5.0 - Frihed i form af en løbesko

Den nyeste version af den efterhånden ikoniske, Nike Free, er endelig landet. Og den bygger videre på det fremragende eftermæle, som hver af de foregående versioner har opbygget. Denne gang vender løbeskoen et lille smut tilbage mod sine rødder – blandt andet med målet om at få dig til at opnå følelsen af at løbe barfodet, når du tilbagelægger kilometer efter kilometer i den nye løbesko. Og skoens nøgleord er som altid: Frihed.

Invalid widget

 
Total bevægelsesfrihed

Nike kalder den nye Free-løbesko for den bedste Free, de har skabt. Og det er da også en sko, der giver dig muligheden for at bevæge dig totalt frit. Fraværet af en hælkappe er med til at give dig ekstra bevægelsesfrihed, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis - foden holdes alligevel rigtig godt fast. På ydersålen har skoen de velkendte riller, som kører hele vejen fra hæl til tå. De er bøjelige og sørger for den optimale fleksibilitet i dit løb.


 

 

 

 
Perfekt til de korte ture

Løber du ikke mere end 5 kilometer på dine løbeture? Så har du fundet din perfekte løbemakker. For Nike Free RN 5.0 er den ideelle performancesko til løb på mindre end 5 kilometer. Skoens elastiske overdel er med sit enkeltlags-mesh designet til nærmest at give dig følelsen af, at du får et ekstra lag hud på – og ikke en sko – når du tager Nike Free RN 5.0 på. Den har et lavere og mere neutralt drop end mange andre løbesko, og indlægssålen i enkeltlag giver foden super kontakt til jorden – alt det er med til at støtte følelsen af, at du løber barfodet og frit.

 
Super samarbejde mellem sko og underlag

Underlaget kommer ikke til at være din modstander på løbeturen. Skoens sål har to zoner med gummi, der sikrer det gode greb, og sålen er desuden skabt med mindre tæthed i skummet. Det skaber bedre kontakt mellem jorden og foden. Netop dét er med til at give Nikes nye løbesko en lækker støddæmpning, der nærmest krammer underlaget for at sørge for det perfekte samarbejde, der skal give dig den bedste løbeoplevelse.

 


 

Den nye Nike Free RN 5.0 er skabt med en minimalistisk tankegang og med den lækre idé om, at bevægelsesfrihed er vejen frem.
Den utroligt komfortable sko er perfekt til de korte løbeture. Tjek den ud her hos SPORTMASTER

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo