Gå til forside

21. MARTS, 2017

TID TIL AT HYLDE IKONERNE. NIKE LANCERER FOOTBALL X "REVOLUTION PACK"

Hele sneakerverdenen fejrer sammen med Nike, i denne måned, et helt specielt jubilæum. Det er nemlig i år 30 år siden vi første gang blev introduceret til Air Max. Et jubilæum der i høj grad hylder "ikonerne" Air Max 90, 95 og 97 - og som samtidigt smitter af på mere end bare sneakers. Vi kan derfor byde velkommen til "Revolution Pack". En "Limited Edition" Football X-kollektion der drager skarpe paraleller til de førnævnte ikoner. Se mere nedenfor og shop dem allerede nu!

Det er svært at nævne Nike og sneakers i samme sætning - uden også at nævne Air Max. Nikes måske mest ikoniske sneakersilo nogensinde runder i år et skarpt, skarpt hjørne. Og fejringen af "Air Max Day", som efterhånden har fundet sted i nogle år, er i år derfor udvidet til "Air Max Month".

I forlængelse af det har man i sneakerverdenen derfor også set et hav af lanceringer der selvfølgelig lader op til den helt store dag d. 26.03.17 hvor Air Max-skoene for alvor skal fejres. Det har derfor også resulteret i en speciel kollektion af Football X-modeller der tager nogle af de mest ikoniske Air Max-designs og "smelter dem sammen" med Magista-, Mercurial- og Hypervenom X-modellerne.

Hver af Nikes normale støvlesiloer ved navn Mercurial, Hypervenom og Magista har nemlig fået en Air Max-overhaling, hvor man har fundet nogle af de helt tunge designs frem fra gemmerne.

Fan af den 97'er inspirerede Magista X Proximo "Revolution Pack"? Shop dem her med dag-til-dag levering.

Først og fremmest har man på Magista X-modellen fået det LEGENDARISKE Air Max 97 "Silver Bullet"-design indkorporeret i Flyknit-overdelen. Skulle man derfor være sneakerfan og fodboldspiller må det være mere end svært ikke at forelske sig godt og grundigt i en model som denne. Magista X Proximo "Revolution Pack" er tilgængelig online allerede nu - shop dem lige her!

Ledes fokus videre hen på Mercurial X-modellen har man fra Nikes side virkelig også fat i en af de tunge drenge ift. inspiration fra gamle ikoniske Air Max-sneakers. Den klassiske Air Max 90 er nemlig inspirationskilden til designet på Mercurial X-modellen i "Revolution Pack". Du kan tilmed shoppe dem allerede nu på SPORTMASTER.dk med dag-til-dag levering.

Sidst, men ikke mindst, har man også givet Hypervenom X-modellen en overhaling "The Air Max Way" og taget inspiration i det ret så karakteristiske Sort/Grå/Neon-design på Air Max 95. En sko der i sin oprigtige form virkelig også hører til blandt de allermest ikoniske sneakers fra Nike til dato og som derfor, i allerhøjeste grad, har sin berettigelse i at blive hyldet på den måde den gør. Hypervenom X "Revolution Pack" er selvfølgelig tilgængelig online allerede nu og kan shoppes med dag-til-dag levering.

Hvilken af Football X-modellerne med ikoniske Air Max-designs er din favorit? Vi har selv svært ved, at vælge. Lad os høre din mening på vores respektive sociale platforme på Facebook og Instagram. Og husk ligeså at tilføje os på Snapchat. Uagtet platform finder du os på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo