Gå til forside

17. JULI, 2018

Nike F.C er tilbage!

Se det seneste drop i kollektionen der kombinerer streetwear og fodbold! Godkendt af Marco Asensio, Ousmane Dembélé og ”The All Days Ballers”. Shop kollektionen længere nede!

Efter en kort periode væk fra markedet er Nike tilbage med deres Nike F.C-linje. En kollektion der kombinerer fodbold med streetwear, som en tendens vi har set vinde frem i stor stil i løbet af det sidste år til halvandet.

Kollektionen indeholder i denne omgang en række t-shirts med Nikes velkendte ”Just Do It”-slogan samt broderede logoer.

Se hele kollektionen lige her!

Yderligere finder du et par almindelige bomulds t-shirts, træningsbukser med tone-i-tone logoer samt en performance hoodie med en lang række super sprøde detaljer.

Den nye linje henvender sig til de unge ”All Day Ballers” som, uagtet tidspunktet på dagen, kun tænker på fodbold. Kollektionen er derfor oplagt til tiden mellem træninger, til en gang streetfodbold på gaden eller bare som almindeligt streetwear. Valget er dit…

Du kan finde hele den nye Nike F.C-kollektion online på SPORTMASTER.dk lige her. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo