Gå til forside

8. JUNI, 2017

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34 - STABIL I ALLE ASPEKTER

Med den nye Nike Air Zoom Pegasus 34 har Nike lagt sig tæt op af sidste års model. Der er nemlig ingen grund til at ændre for meget på en succes.

Og en succes er netop hvad Pegasus 33 har været. Ikke mindst fordi den fik  Zoom Air i både hæl OG forfod for første gang. Det gør skoen til en logisk del af Nikes Run Faster silo, og er med til at gøre Breaking2 serien komplet.

Se alle vores Nike løbesko modeller her

Hele sål og mellemsål er stort set identisk med forgængeren. Det var også her de største ændringer lå sidst. Det betyder dog ikke, at der slet ikke er sket noget, for lidt nyt er der selvfølgelig i Pegasus 34.

De største ændringer eller justeringer, som vi vil vælge at kalde dem, ligger i overdelen. Overdelen er igen en Flymesh overdel - en engineered mesh - men med endnu større “huller” over forfoden. Det giver en endnu bedre ventilation omkring foden. Selv stoffet er samtidig gjort lidt kraftigere end i forgængeren, og det giver som øger holdbarhed og øget hold omkring foden.  

Nike Air Zoom Pegasus 34 har igen Flywire i snøresystemet, men det ligger mere skjult under overdelen og sidder derfor tættere på foden med en endnu skarpere pasform som resultat. 

Air Zoom Pegasus 34 har bibeholdt deres bootie konstruktion, hvor man nærmest trækker skoene på som en sok, og mange tak for det. Både behageligt og komfortabelt og en detaljer vi ser i flere og flere løbesko.

Du kan finde Nike løbesko til både mænd og kvinder lige her!

Nike Air Zoom Pegasus er en institution inden for løbesko og en af vore all time favoritter. Hvad synes du om Pegasus? Del dine pros og cons på vores facebookside Sportmaster - Vild med løb, og smid gerne et billede op af dine favorit Nike løbesko på instragram #vildmedløb. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo