Gå til forside

25. JANUAR, 2017

FART PÅ INTERVALLER OG KONKURRENCE MED NY NIKE ZOOM ELITE 9

De første Nike Zoom Elite så dagens lys i midten af nullerne og blev dengang hurtigt et kæmpe hit blandt både motionister og eliteløbere, som både trænings- og konkurrencesko. Let, god dæmpning, god respons fra Zoom Air puden, og med en moderat stabilitet til de lange ture og konkurrencer.

Den forsvandt desværre ud af markedet igen, så da rygterne for et par år siden begyndte at florere, at Zoom Elite var på vej tilbage, var ventetiden lang for de mange fans fra tidligere. Air Zoom Elite 5 var en ny version uden kiler, men stadig i den lettere afdeling, dog uden at være så let, som man kunne håbe.

Nyeste Nike Zoom Elite 9 er en total nytænkt version; Ny overdel, ny mellemsål og meget lettere end forgængeren. Især det sidste er noget man mærker. Vel at mærke uden at man fornemmer en fladere og mindre dæmpet løbesko.

Overdelen er blevet lettere, tyndere og bedre ventileret, uden at det hæmmer pasformen og fittet. Når man trækker skoen på, er det næsten ligesom at tage en sok på. Det giver en helt forrygende pasform; klar til topfart og uden generende syninger vel at mærke.

Støddæmpningen er god og ikke for svampet, og med Zoom Air puden under forfoden gives der masser af respons i afsættet. Med den nykonstruerede ydersål med en blown rubber i Duralon-materialet, som både dæmper godt og sammen med Waffle mønsteret, bider ekstra godt fra i asfalten.

Nike er med Zoom Elite 9 lykkedes godt med at skabe en rigtig letvægtstræner, som for mange løbere vil gøre sig rigtig godt som sko nr. 2 til de hurtige træningsture eller på selve konkurrencedagen til at kappe de sidste sekunder af. Hvad synes du om de nye Nike Zoom Elite 9? Fortæl os mere på Facebook “Sportmaster-Vild med løb”.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo