Gå til forside

Invalid widget

11. SEPTEMBER, 2017

Nike Pegasus – et løbeeventyr

34 år = 34 forskellige modeller. Nike Air Pegasus er en sand klassiker, når det kommer til løbesko og har været med længere end de fleste. Det betyder dog ikke, at skoen har stået stille. År for år har Nike nemlig justeret og videreudviklet skoen. Det har gjort den både bedre og lettere.

Da Mark Parker i 1983 skabte Nike Air Pegasus, var det med en mission om at skabe en træningsko med Air støddæmpning som kunne bruges af alle, og som prismæssigt også var til at betale.

Det lykkedes han med i sådan en grad, at skoen stadig er den foretrukne løbesko blandt løbere over hele verden, herunder også løbefænomenet Mo Farah som har Air Zoom Pegasus som sin foretrukne træningssko.

Se vores udvalg af Nike sko her! 

Se med i videoen nedenfor og oplev udviklingen af Air Pegasus fra 1983 til nu.

Igennem tiden har Pegasus gennemgået en enorm forvandling. Først og fremmest teknisk, hvor Nike fra model til model har justeret og udviklet på skoen for at gøre den bedre og lettere. Det har også ført til, at skoen undervej har skiftet navn fra ”The Air Pegasus” til ”Air Zoom Pegasus”.
Samtidig har den fulgt den generelle udvikling i løbeverdenen, således at den er gået fra at være ”the Air shoe for every runner” til at blive kategoriseret som neutral løbesko, hvor den også hører hjemme i dag.

På trods af ændringer og nye måder at anskue løb på, har Nike formået at fastholde Pegasus som en yderst behagelig løbesko med masser af støddæmpning. Senest ved at give skoen Zoom Air puder i både hæl og forfod. Det er måske i virkeligheden også derfor, at skoen lige så ofte bruges som sneaker.

Se vores store udvalg af nike løbesko her 

Som med alle sko der har været i gamet så længe, har Pegasus haft nogle ret så ikoniske design – flere modeller som sidenhen er relanceret som retro-sneakers, herunder Nike Air Pegasus ’89, som må siges at være den mest populære model til dato.

Selvom Nike Pegasus nærmer sig de 35 år, er skoen stadig topaktuel – både som løbesko og sneaker. Undervejs har den ændret navn, tidligere modeller er blevet relanceret, mens nye er blevet opdateret med de nyeste ”Zoom Air” teknologier – Men en Pegasus er stadig en Pegasus. Vi glæder os allerede til at se, hvad de næste mange år bringer for Pegasus.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo