Gå til forside

8. MARTS, 2017

VERDENS STØRSTE STREETTURNERING. NEYMAR JR'S FIVE KOMMER TIL AALBORG, ODENSE OG KØBENHAVN

Over 65.000 mennesker deltog i 2016 i verdens største streetfodboldturnering. Turneringen er nu også nået til Danmark hvor Odense, Aalborg og København ligger by til. Hos SPORTMASTER er vi stolte at være officiel samarbejdspartner på Neymar Jr's Five der arrangeres af Red Bull. Læs mere nedenfor - og find ud af hvordan du kan vinde en plads ved turneringen til dig og dine venner!

Over 50 lande afholder i 2017 "afdelinger" af verdens største streetfodboldturnering. En turnering der er navngivet efter en af verdens mest profilerede fodboldspillere, nemlig Neymar Jr. En spiller der er garant for underholdning og som på rigtig mange områder er synonym med hvad der er det vigtigste ved streetfodbold.

Det handler nemlig ikke om mødet med benhårde forsvarsspillere og enorm taktisk snilde, men i højere grad om glæden ved spillet i form af lækre tekniske detaljer - hvad end det foregår på villavejen eller på den lokale bane. Det er sådan Neymar Jr. begyndte - og se hvor han er i dag...

 

Tjek vores udvalg af Nike fodboldstøvler her!

Det er glæden ved spillet der er det overskyggende - og det er netop essensen ved streetturneringen Neymar Jr's Five. Som officiel samarbejdspartner på eventet der arrangeres af Red Bull er det os derfor også en stor glæde, at kunne udlodde 1 stk. holdbillet til turneringer i enten Aalborg, Odense eller København hvor der faktisk allerede nu er udsolgt i både Odense og København. 

Konkurrencen går i gang på vores Facebook-side "SPORTMASTER - Vild med fodbold" ONSDAG D. 8. MARTS kl. 16.30. Det eneste du reelt skal gøre er, at tagge de personer du gerne vil til Neymar Jr's Five med - og en årsag til at det er jer vi skal give muligheden for at komme med til turneringen i én af de tre byer. Kort fortalt er turneringsformatet ganske simpelt; holdet med flest scorede mål efter 10 minutter har vundet. Der er dog en lille twist. For ved hvert scoret mål af modstanderholdet mister du nemlig en spiller...

Så hvis du er mellem 16-25 år og vil være en del af et fantastisk event er vi sikre på, at Neymar Jr's Five er noget for dig. Og hey, fik vi nævnt at du sammen med dit hold har mulighed for at komme til "Finals" i Rio de Janeiro, og møde selveste Neymar Jr, hvis du og dit hold ender som samlet dansk vinder? Dét i sig selv må næsten være motivation nok.

Du kan holde dig opdateret omkring de respektive byers turneringer ved de oprettede events på Facebook i både AalborgOdense og København. Vi udtrækker vinderen ONSDAG D. 15. MARTS via vores konkurrencepost på Facebook. Held og lykke!

---------------

OPDATERING! Konkurrencen er afsluttet og vinderen er fundet via vores konkurrencepost på Facebook. Stort tillykke til vinderen!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo