Gå til forside

28. JANUAR, 2016

NEYMAR BESØGER CONSELL DE CENT I BARCELONA

I forbindelse med lanceringen af Neymars nye signaturstøvler fra Nike aflagde hovedpersonen og artisten bag støvlerne et visit hos en lokal skole i Barcelona. Et visit der blandt andet bød på introduktionen til en decideret Ousadia Alegria-bane. Nysgerrig? Så se mere fra besøget nedenfor.

Med udsigt til Barcelonas ikoniske strandpromenade ligger en skole ved navn IES Consell de Cent. En livlig skole med omkring 500 elever, som udover funktionen som skole har tilknyttet non-profit idrætsforeningen Terra Negra Club. En forening med to kvinde- samt tre herrehold som konkurrerer i forskellige divisioner med fokus på, at aktivere idræt i et større fællesskab.

Efter lanceringen af Ousadia Alegria-støvlerne fra Nike aflagde Neymar og Bruno - hovedpersonen samt kunstneren bag støvlerne - skolen et visit for, at hylde den store indsats der hver dag bliver lagt for dagen i Terra Negra Club. Med sig havde han fem unge, lovende fodboldspillere som han selv overraskede med invitation til hans crew til en Winner Stays-turnering.

Under besøget arbejdede Neymar og Bruno Big sammen for, at udmykke den rekonstruerede bane på samme kunstneriske måde, som brasilianerens ikoniske signaturstøvler. Prydet med Barcelonas legendariske rød/blå farver.

Selv virker det til, at Neymar er svært begejstret for sine nye signaturstøvler og har udtalt følgende om Bruno Bigs værk: "Jeg elsker hvordan Bruno har formået, at illustrere et motto der betyder så meget for mig - og jeg er glad for, at det nu pryder en væg hvor børn spiller hver evigt eneste dag. Jeg håber det vil inspirere dem ligeså meget som det inspirerer mig".

Kunstneren bag, Bruno Big, er ligeså svært begejstret for opgaven: "For nogle år siden udsmykkede jeg den anden side af disse vægge - og bare det, at komme tilbage til byen og være her, samtidigt med at jeg kan udsmykke væggene hos Terra Negra Club med et af mine bedste designs nogensinde er virkelig stort for mig".

Dagen på Consell de Cent afsluttedes med en miniturnering mellem seks hold - og afslutningsvis et kæmpe selfie med hovedpersonen Neymar Jr i midten.

Der er ingen tvivl om, at historien bag Neymars nye signaturstøvler er en af de mest detaljerede og spændende af slagsen nogensinde. Har du taget stilling til om det er de fedeste signaturstøvler til dato? Lad os høre din mening på Facebook eller Instagram. Og husk, at støvlerne kommer i salg på SPORTMASTER.dk d. 04.02.16.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo