Gå til forside
27. marts 2019

Newlines HALO-kollektion

 

Kvalitetsløbetøj inspireret af Jægerkorpset

Danske Newline har efterhånden nogle år på bagen. Det blev grundlagt i 1981, og siden da har mærket haft succes i store dele af verden. For med salg i størstedelen af Europa og blandt andet i Asien, USA, Canada og Australien har det danske brand leveret cool sportstøj til hele den internationale sportsscene.

Det er essentielt for Newline at levere kvalitetsløbetøj med høj funktionalitet. Sådan har det været siden det hele startede i 1981. Fra start var grundlæggeren Helge Petersen inspireret af en tanke, han havde fået, mens han hang i en faldskærm mellem himmel og jord. Han undrede sig over, hvorfor hans dragt var våd, mens hans faldskærm forblev tør.

Den tanke blev grundlaget for et af de første Newline-løbesæt – for det blev lavet af stoffet fra hans faldskærm. Og den stil er blevet kørt videre. I Newlines kollektioner er der nemlig hentet inspiration fra blandt andet det danske Jægerkorps.

Tag et kig på Newlines HALO-kollektion. Navnet kommer faktisk fra det faldskærmsudspring, der kaldes High Altitude Low Opening – et spring hvor man først sent åbner sin faldskærm.

Invalid widget


 

Tech Zip Top

HALO-kollektionen er blevet testet i samarbejde med soldater fra Jægerkorpset. Så der er altså styr på sagerne, når man trækker løbetøjet på kroppen og skal ud og lægge kilometerne bag sig. Tag blandt andet et kig på Tech Zip Top, der er en lækker løbetrøje til mænd. Den har dejlig blødt og strækbart materiale, og med sin lynlås giver den dig en perfekt mulighed for at åbne op og få god ventilation på din løbetur.

Invalid widget

Track Pants

Når du nu er på vej afsted på din løbetur, og du ved, at vinden har lyst til at være din modspiller i stedet for at være en kammerat, så kan du trække disse Track Pants på. De fede løbebukser fra Newlines HALO-kollektion beskytter mod vinden og har også et par sidelommer med lynlås, så du kan have de vigtigste ting med, når du spæner derudaf.

Invalid widget

Military T-shirt L/Æ

Newlines design skinner især igennem i deres fede Military T-shirt – her i langærmet version. Trøjen er dejlig blød, og dine løbeture bliver bare lidt skønnere, når materialet i tøjet også føles godt. Desuden har trøjens materiale en fugttransporterende teknologi, så sveden fordufter, og du kan føle dig komfortabel og tør, når du er på en af dine mange ture.

Invalid widget

Invalid widget

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

Kundeservice har telefonisk lukket torsdag d. 26. maj i forbindelse med Kristi himmelfartsdag.

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN