Gå til forside

19. FEBRUAR, 2016

SKAB CHANCER IFØRT NEW BALANCE VISARO

New Balance introducerede, for godt og vel et år siden, fodboldverdenen til Visaro. En støvle der allerede har sat gjort sit indtog i den europæiske elite på fødderne af spillere som Aaron Ramsey, Vincent Kompany og Marouane Fellaini. New Balance er nu klar med spritny update på controlsiloen, som vi har taget et nærmere kig på nedenfor.

Det er efterhånden et års tiden, at støvlenørder - inklusiv os selv - spærrede øjnene godt og grundigt op da spillere som Aaron Ramsey og Samir Nasri optrådte i et par hidtil usete whiteout støvler. Et par støvler der sidenhen skulle vise sig, at være den model vi i dag kender så godt i form af New Balance Visaro - og som i dag er præsenteret i sin officielt tredje colourway. 

Et touch af toxic til New Balance Furon. Se mere til Jesus Navas' og Alvaro Negredos nye Furon-støvler her!

Rent teknologisk er støvlens primære egenskaber stadig repræsenteret ved den specielle Vari-Zone Ariaprene-overdel, som med dens forskellige teksturer fra ydersiden til den forreste del af indersiden giver et fantastisk touch på bolden.

Når ovenstående kombineres med Low Pressure Zone Instep gør det støvlen til en, mildt sagt, rigtig god oplevelse - både komfortmæssigt, samt i forhold til touch.

I forhold til Visaros knopsystem er dette bygget op omkring to vigtige elementer. Super-Flex sålen sørger med sin fremragende fleksibilitet for, at den komfortable oplevelse omkring overdelen også er repræsenteret omkring støvlens knopsystem.

Hvad der er elementært for spillertypen, som Visaro henvender sig til er, at dit udstyr ikke begrænser dig i forhold til skarpe vendinger og hurtige retningsskift for, at sætte tempo i spillet. Med den specielt udviklede Medial Pivot Zone, som er en vital del af knopsystemet, har du i hvert fald alle forudsætninger for at ovenstående ikke bliver et problem.

Modsat de ni resterende triangulære knopper er knopperne i Media Pivot Zone nemlig runde, som lige netop af denne årsag gør det gnidningsfrit at vende og dreje i banen og sætte dine medspillere op.

Visaro-kollektionen laves yderligere i en AG-model, som også er at finde i lavere prispunkter, som selvfølgelig tager samme designmæssige udgangspunkt som på topmodellerne. Der er derfor både noget til dig der ønsker en støvle i absolut topklasse, samt til dig der gerne går en smule på kompromis med teknologierne - men bare er tosset med looket.

Har du fået smag for Visaro-støvlerne fra New Balance? Alle modellerne lander online på SPORTMASTER.dk d. 25.02.16 - og er selvfølgelig tilgængelig med GRATISiD, så dine støvler kan få dit helt eget personlige præg. Indtil kan du shoppe udvalget af New Balance-støvler her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo