Gå til forside

8. FEBRUAR, 2017

DEN KREATIVE VS. DEN AFGØRENDE. NEW BALANCE LANCERER VISARO 2.0 OG OPDATERING PÅ FURON

Efter en levetid på godt og vel halvandet år blev det tid til en opdatering på Visaro fra New Balance. 2.0-udgaven af playmakerstøvlen danner, sammen med en frisk farveopdatering på speedsiloen Furon, rammerne for den seneste kollektion af fodboldstøvler fra New Balance. Læs mere nedenfor og shop dem allerede nu med GRATIS navn, nummer, flag emoji!

Halvandet år. Så lang tid er det efterhånden siden, at New Balance officielt introducerede deres, på det tidspunkt, nye typer fodboldstøvler - også kendt som Furon og Visaro. Allerede i sommer trådte der opdateringer i kraft på speedsiloen Furon, mens at opdateringen på playmakerstøvlen Visaro har ladet vente på sig.

De nye Visaro 2.0 fodboldstøvler fra New Balance er allerede nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk! Shop dem her netop nu!

Det er ikke desto mindre nu blevet en realitet eftersom New Balance netop har løftet sløret for en opdateret playmakerstøvle - meget originalt "døbt" Visaro 2.0. Og ligesom sin forgænger er den skabt til ét formål - at skabe chancer! Støvlens ambassadører er fortsat spillere fra bl.a. Premier League - nærmere personficeret ved Yohan Cabaye og Aaron Ramsey. Spillere der må siges, at være kendetegnet ved førnævnte - nemlig at skabe chancer og åbninger og ikke mindst selv afgøre kampe.

Men hvad er der så reelt sket på opdateringen fra den første version af Visaro og til 2.0-udgaven? Faktisk ikke så lidt - og egentlig både på godt og ondt. Støvlen siges, fra New Balance' side, at have endnu mere fokus på kreativitet end nogensinde før. Det skal bl.a. ses i lyset af en ny type Hexaprene-overdel og implementerede "Strike Zones", som udfra en masse type data er placeret nøjagtigt for at optimere touch samt forudsætningerne for de bedste korte- og lange afleveringer.

Det er ikke desto mindre ikke kun på overdelen, at der er sket opdateringer. For ledes fokus længere ned på støvlen er også knopsystemet ændret ganske radikalt. Rettere sagt er knopsystemet, sammenlignet med det gamle, gjort langt mere "multidirektionelt" og gør det derfor langt nemmere for typer som Ramsey og Cabaye at vende og dreje skarpt i banen og sætte spillet.

I midtsålen er der ligeså stadig den ganske specielle type FreshFoam til stede, der til stadighed afhjælper din bevægelighed og yder ganske glimrende komfort - faktisk i højere grad end på den første udgave af Visaro-støvlerne.

Alt sammen forbedringer, som i vores øjne er med til at gøre den nye Visaro 2.0 fra New Balance til en mere komfortabel støvle end tilfældet tidligere har været. Det er ligeså tydeligt, at mærke opdateringerne på overfladen - men vores endelige vurdering kan du læse mere om længere nede. For New Balance lancerede nemlig samtidigt med Visaro 2.0 en ny farveopdatering på Furon, som vi lynhurtigt tager et kig på lige nedenfor...

Speedsiloen Furon Pro 2.0 har nemlig også fået en overhaling - hvilket ganske vist kun omhandler en farveopdatering og derfor ingen teknologiske hverken opdateringer eller forbedringer i denne omgang. De velkendte Furon-spillere Alvaro Negredo, Jesus Navas - og ikke mindst Kasper Schmeichel - får derfor deres Aquafresh-lignende farvevariant af Furon Pro 2.0 erstattet af den nye friske Orange/Grå Furon Pro. En støvle vil allerede kommer til, at se på fødderne af d'herrer fra weekendens runde i Premier League.

Det bliver ligeså tilfældet med Visaro Pro 2.0. En støvle som nok skal vække opsigt med afgørende aktioner på fødderne af de respektive ambassadører.

Du spørger måske dig selv om vi rent faktisk mener, at Visaro Pro 2.0 er en bedre støvle end første udgave af playmakerstøvlen? På mange parametre er den absolut - og på nogen er den ikke. I vores øjne er det lykkes New Balance at lave en playmakerstøvle, som er mere komfortabel end sin forgænger. Man lykkes, i vores øjne, også ganske udmærket med den nye type Hexaprene-overdel og implementerede "Strike Zones". Men ikke desto mindre får man også en støvle, som i vores øjne er langt mindre strømlinet og mindre elegant end sin forgænger. Det er som om støvlen er blevet "pustet op" som gør den en smule klodset, at se på. Derfor - en støvle med både plusser og minusser i vores bog. Og netop derfor vil vi så gerne høre din mening! Lad os høre den påFacebookInstagram eller Snapchat - vi vil så gerne høre fra dig.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo