Gå til forside

26. AUGUST, 2017

NEW BALANCE INTRODUCERER FURON 3.0 OG NY FARVE PÅ VISARO

Kontrol og fart - repræsenteret ved Visaro og Furon. New Balance har introduceret farveopdateringer på kontrolsiloen samt introduceret 3.0-udgaven af Furon. Læs mere nedenfor og shop dem allerede nu!

Det amerikansk-baserede sportsbrand, som stadig er en af de nyere spillere på fodboldstøvlemarkedet, har endelig lidt opdateringer at byde på, da man netop har introduceret farveopdateringer på kontrolsiloen Visaro 2.0. Men vigtigst af alt har speedsiloen Furon fået både en teknologisk- og farvemæssig opdatering.

Se hele sortimentet af New Balance fodboldstøvler online på SPORTMASTER.dk lige her!

På tværs af siloer er kombinationen af armygrøn, pink og "energy lime" fremtrædende. Vi tør, i forlængelse af dette, godt indrømme at det er en kombination af farver som uden tvivl deler vandene og som i vores øjne er lykkedes klart bedst på kontrolsiloen Visaro 2.0.

På speedsiloen, Furon 3.0, er det nemlig i højere grad den armygrønne farve der er den fremtrædende, som vi måske gerne havde set var brugt lidt anderledes. Ikke desto mindre er det et utroligt vigtigt parameter at fremhæve de teknologiske opdateringer som er implementeret på 3.0-udgaven. Overdelen er nemlig blevet opdateret med et meshmateriale hvori ny innovation kaldet Fanton Fuse Selective Melt også figurerer. Men hvad betyder det egentlig i praksis?

... Det giver nemlig en, i vores øjne, blødere og mere komfortabel overdel som sammen med den opdaterede ydersål giver en Furon-støvle som, uden sammenligning, er den bedste til dato - uden at vi dog kan sige vi synes det er den smukkeste.

Ydersålen er nemlig inddelt i tre forskellige elementer, som på forskellig vis optimerer din accelerationsevne, holdbarhed samt bedre greb i banen ift. det forøgede antal af knopper, som primært på den bagerste del virkelig er en klar forbedring.

Du kan allerede nu shoppe de nye New Balance-støvler i forskellige prisklasser på SPORTMASTER.dk samt i få udvalgte butikker. Online tilbyder vi selvfølgelig GRATISiD på hele sortimentet som derfor betyder at navn og nummer, flag samt emojis er ganske gratis og derfor kan gøre dine støvler så personlige som muligt. Se hele sortimentet af New Balance fodboldstøvler her.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo