Gå til forside

15. JUNI, 2016

MICHELLE VESTERBYS FAVORITTER

Vi har alle vores favoritter - ting vi bruger dagligt og som gør træningen lidt sjovere. Vi har fået Michelle Vesterby til at dele sine favoritter som inspiration.

Nutramino Lean bar med cookie dough

Nutraminos Lean barer er så lækre – det er lidt som at få en chokoladebar eller et stykke kage, bare sundere. Jeg tager tit en efter træning, når jeg har brug for at få lidt i maven.
Find vores udvalg af Nutramino barer her

asics Gel-Noosa Tri - MIX farver 

Man kan ikke andet end at blive glad i låget af alle farvene på asics Gel-Tri-Noosa! Samtidig er det en løbesko der er specielt udviklet til triatlon, så det er en af de sko, jeg oftest hopper i, når jeg skal ud på min løbeture.
Se hele udvalget af asics Gel-Noosa Tri her

Garmin Forerunner 920XT

Garmin laver nogle rigtig gode pulsure. Min favorit er deres Forerunner 920XT i rød og hvid. Uret er en uundværlig del af min træning, og så er jeg vild med farverne.
Se vores udvalg af Garmin ure her

Bland-Selv-Slik

Den her behøver vist ikke så meget forklaring. Jeg ELSKER mad og slik, især bland-selv-slik hvor man kan få lidt af det hele. Jeg spiser det selvfølgelig ikke hver dag, men det er altid godt, når man skal hygge lidt ekstra.

CEP kompressionsstrømper

Jeg bruger altid CEP kompressionsstrømper, både til stævner og træning. De giver god støtte og hjælper mine muskler med at restituere, så jeg kan præstere endnu bedre – og så elsker jeg, at jeg kan få dem i pink.
Se vores udvalg af CEP strømper her

Purelime Seamless sports-BH

Sports-BH’en fra Purelime er altid en vinder. Jeg har brugt deres sports-BH’er i en del år efterhånden, og de er super behagelig at have på, og stoffet er god til at transportere sveden væk, når jeg træner.
Find den Purelime Seamless sports-BH her

Min iPhone

Jeg elsker at opdatere mine sociale medier med billeder og små historier, så jeg har næsten altid min iPhone med mig. Jeg gør det først og fremmest fordi, jeg godt kan lide at dele ting men også for at inspirere andre og give folk mulighed for at følge med i mit liv.
Vil du følge Michelle Vesterby på hendes sociale medier, finder du hende på YouTubeFacebookog Instagram.

Har du nogle af de samme favoritter som Michelle? Del dine træningsfavoritter med os på voresFacebookside eller på Instagram med #vildmedsport 

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo