Søg i mere end 12.000 varer ...

13. SEPTEMBER, 2016

MICHELLE VESTERBY – PÅ VEJ MOD KONA

Indenfor triatlon er der et stævne som er større end alle andre. Det er selvfølgelig verdensmesterskaberne på Kona, Hawaii, vi snakker om. Netop dette er sæsonens helt store mål for Michelle Vesterby.

Det er ikke meget tid, Michelle Vesterby bruger i Danmark for tiden. Hun er nemlig gået i intensiv træning op til verdensmesterskaberne på Hawaii den 8. oktober 2016, og til de forberedelser er de danske vejrforhold langt fra optimale.

Derfor er hun fortrukket til Lanzarote, hvor klimaet er mere lig Hawaii.

Få en kort status fra Michelles træning herunder

De sidste par måneder har Michelle deltaget i to stævner – Challenge Denmark i Fredericia, hvor hun kørte den korte distance som optakt frem mod sin intensive træningsperiode, samt Challenge Norge, hvor hun vandt. En bedre start på træningsperioden kan man næppe ønske sig, og det er derfor med en god portion selvtillid i bagagen, at Michelle kaster sig ud i den sidste træning på vej mod udfordringerne på Kona.

Michelle Vesterbys helt store mål i 2016 er verdensmesterskaberne på Hawaii, og hendes sæson har været minutiøst planlagt efter netop dette stævne. Hvordan det kommer til at gå, må vi vente til oktober med at se, men hun er i hvert fald rigtig godt forberedt og tæt på topformen.  

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: