Gå til forside

30. JANUAR, 2017

MICHELLE VESTERBY SÆTTER NYE MÅL

Har man mødt Michelle Vesterby, ved man, at hun ikke sidder stille. Der er altid fart på, og derfor er hun også allerede nu i gang med at jagte målene for 2017.

Det hele store mål for Michelle Vesterby i den forgangene sæson var VM i Ironman på Kona, Hawaii, hvor hun gik benhårdt efter at forbedre sin 4. plads fra 2015. Sådan gik det desværre ikke, da en tidsstraf satte en stopper for et ellers meget velkørt race. En flot 6. plads blev det dog til.

Blot en måned efter slog Michelle dog til igen, da hun vandt Ironman Cozumel i Mexico, og dermed starter historien om sæson 2017. For med sejren sikrede hun sig kvalifikation til VM på Hawaii 2017, hvor en podieplads bliver sæsonens helt store mål.

I øjeblikket er Michelle, ifølge sine egne ord, flygtet fra det dårlige danske vejr og træner på La Santa. Her har hun blandt andet har været igennem årets først test, som tegner godt for 2017. Hendes primære fokusområde i forårstræningen er løbet, hvor hun skal blive endnu hurtigere, men derudover skal cykling og svømning selvfølgeligt også styrkes.

Hvor meget det lykkes Michelle at forbedre sit løb, får vi en smagsprøve på til sæsonen første stævne i april, hvor hun deltager i Cannes International Triathlon. Hun stiller desuden til start ved Challenge Danmark i en lidt anden ”form”, som hun selv siger. Hvad det indebærer, skal vi selvfølgelig nok løfte sløret for, når vi nærmer os. Challenge Danmark ser i skrivende stund ud til at blive sæsonens eneste løb på dansk jord.

Inden Hawaii har Michelle to stævner i kalenderen. I juli kører hun Ironman i Østrig med et mål om at sætte ny dansk rekord, og som en sidste optakt til Hawaii kører hun ITU VM på Nice distancen ( 4km svøm + 120 km cykling + 30 km løb).

Det tegner til at blive en spændende sæson for Michelle Vesterby, og vi glæder os til at følge hende igennem træning og stævner, hele vejen frem til VM på Hawaii den 14. oktober 2017.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo