Gå til forside

8. JUNI, 2016

15.1 ELLER 16.1? VI SAMMENLIGNER MESSIS SIGNATURSTØVLER

Der er sket både designmæssige og teknologiske opdateringer på argentinerens signaturstøvler fra adidas. Vel og mærke af de positive af slagsen! Men hvad er de reelle forskelle? Bliv klogere i artiklen nedenfor.

Efter et års levetid - med store triumfer til følge - fik Messi-støvlerne fra adidas en ganske iøjnefaldende opdatering med introduktionen af Mercury Pack. I Messi 16-kollektionen er der, ovenpå den ellers normale topmodel 15.1, bygget Pureagility-modellen - en model vi allerede har taget et nærmere kig på her.

Derfor er det Messi 16.1 der kan betegnes som den direkte afløser til 15.1 - og faktisk også er den model, som superstjernen selv kommer til at spille i. Det er nemlig i allerhøjeste grad omkring overdelen, at forskellen er størst når de to støvler sammenlignes. Én ting er, at looket her er gjort langt mere strømlinet og elegant - men samtidig er AgilitySkin-materialet medvirkende til en langt mere komfortabel overdel, som sammen med Monotongue-konstruktionen stadig opretholder et suverænt lock down fit.

Én ting er teknologier - men førstehåndsindtrykket dannes altid på baggrund af look og her må man sige, at Messi 16.1 fra Mercury Pack virkelig rammer plet. Du kan shoppe hele Messi-kollektionen fra Mercury Pack her - selvfølgelig med GRATIS navn, nummer og flag. Hvilken af modellerne fra Mercury Pack er din favorit?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo