Søg i over 11.000 produkter..

MATCH PRISEN MED SPORTMASTERS

'FAIR PLAY GARANTI'

”Fair Play” er et velkendt begreb overalt i sportsverdenen. Det er vi fortalere for, og vi har valgt at gøre til en fordel for alle vores kunder. Med ”Fair Play garanti” sørger vi hos SPORTMASTER for, at du altid kan få vores produkter til den laveste netpris i markedet. Det synes vi er mest fair!

 

Med ”Fair Play garanti” sørger vi for, at du hos SPORTMASTER altid får vores produkter til den laveste netpris i markedet. Det synes vi nemlig er klart mest fair…

 

Vi matcher kort og godt den laveste netpris, du kan finde – uagtet om du ønsker at handle på SPORTMASTER.dk eller i en af vores fysiske butikker. Du kan derved både opnå at få produktet til ”den rigtige” pris samtidigt med, at du ikke går glip af den specielle service, som vi tilbyder i vores butikker og hos vores landsdækkende kundeservice via livechat og telefon. Modsat vores mange af vores konkurrenter erkender vi, at man skal kunne opnå den samme pris online og i vores butikker. Vi synes ikke, at andet giver mening!

 

Hvordan virker prismatch så, når du skal handle hos SPORTMASTER? Det er ganske simpelt. Hvis du står i en fysisk butik henvender du dig blot til en af vores medarbejdere eller via vores livechat, mail eller pr. telefon, hvis du ønsker at handle på SPORTMASTER.dk. Du viser herefter produktet og den laveste pris på en anden forhandlers hjemmeside – dog kræver det, at webshoppen er danskejet, og at prisen er aktuel på købstidspunktet.

 

Nedenstående betingelser gælder for Fair Play:

- Prisen/produktet skal være fundet på en danskejet webshop, der primært handler sportsudstyr

- Prisen/produktet skal være aktuel på købstidspunktet

- Varen skal være tilgængelig i samme farve og størrelse hos konkurrenten

- Prismatch gælder ikke på elektroniske varer, restpartier/køtilbud/åbningstilbud.

 

Derudover gælder vores prismatch kun ved privatkøb og max 3 stk. pr. kunde til og med d. 31.12.2020. Med andre ord har du en god grund til at handle dine sportsvarer på SPORTMASTER.dk. Du behøver nemlig ikke engang være medlem af Klub SPORTMASTER for at udnytte vores prismatch med ”Fair Play garanti”.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: