Gå til forside

6. JULI, 2016

ET PORTRÆT: MASTER OG M79

Master og M79 er SPORTMASTERs egne mærker, og de klæder dig på både til sport og en sporty livsstil. Kom med helt tæt på de to mærker.

Vores egne mærker udspringer af vores passion for lækkert og brugbart sportstøj. Vi ved, hvad godt træningstøj kan gøre for din motivation, og det omsætter vi i vores produkter.
Vi designer selv tøjet og udvælger materialerne til de to kollektioner der årligt kommer fra hvert mærke. Inspirationen finder vi i vores sportsverden, tidens tendenser og kundernes efterspørgsel.

Master

Master blev grundlagt tilbage i 2008 med et ønske om at skabe ”more value for money” i sportstøj. Mærket er designet til at dække dit behov for funktionelt sportstøj og tilbehør, når du træner. Kort sagt klæder MASTER dig på fra inderst til yderst til aktiviteter som løb, yoga, fitness og ski.
Tøjet er udviklet og designet med fokus på gode detaljer – høj funktionalitet og komfort, så du kan performe maksimalt, når du dyrker din sport.

Se vores store udvalg af Master her

M79

I efteråret 2013 udvidede vi vores eget mærke, Master, med M79. Mærket er ikke udviklet til sport men designer komfortabelt og funktionelt tøj til en sporty livsstil, så du også kan blive klædt ordenligt, når du ikke træner.

M79 tager udgangspunkt i det danske vejr og spænder over fritidstøj, overtøj, sko og tasker. Det betyder, at overtøjet er designet til at kunne modstå vind, vand og kulde.
Det er dog langt fra hele historien om M79, for selvom produkterne ikke direkte anvendes til at dyrke sport i, tager designet udgangspunkt i klassiske sportsprodukter. Derfor har M79 også fritidstøj som fx t-shirts, sweatpants og shorts.

Se hele udvalget af M79 her

Master og M79 klæder hele familien på til sport og en aktiv livsstil. Du finder Master og M79 i din lokale SPORTMASTER butik og på SPORTMASTER.dk. 

 

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo