Gå til forside

17. JULI, 2018

140 års historie kombineret med moderne teknologi. Adidas og Manchester United præsenterer klubbens nye hjemmebanetrøje.

Klubbens glorværdige historie strækker sig tilbage til 1878 – skabt af ”the railway men” fra Lancashire og Yorkshire omkring Newton Heath. Historien om stiftelsen af klubben, og hvor den er i dag, er inspirationen bag klubbens nye hjemmebanetrøje til 2018/19. Læs mere nedenfor!

Adidas og Manchester United har netop offentliggjort klubbens nye hjemmebanetrøje til 2018/19-sæsonen. En trøje der har referencer tilbage til klubbens stiftelse, under navnet Newton Heath. Stifterne af klubben, også kaldet ”the railway men” fra Lancashire og Yorkshire er årsagen til at der på trøjen er inkorporeret detaljer i bunden af denne, som er en hyldest til netop togindustrien i området.

Find din nye hjemmebanetrøje og meget mere Manchester United gear her

tilbage til rødderne...

De sorte striber som fra cirka midten af trøjen fader ned i en massiv sort farve skal ses som en del af hele sættet eftersom at det ”officielle” hjemmebanesæt hos ”The Red Devils”, i år, er med sorte shorts hvilket er første gang i umindelige tider.

 

Grunden til dette skal også findes tilbage i tiden eftersom klubben her altid bar mørke shorts. Det har sidenhen været den klassiske kombination af røde trøjer, hvide shorts og sorte strømper som har været det helt officielle hjemmebanesæt, undtagen når man spiller i Europa.

Men til 2018/19-sæsonen vender man officielt tilbage til de sorte shorts – og det er hvis du spørger os ikke så tosset endda…

De nye Manchester United-trøjer bliver selvfølgelig tilgængelige i en lang række udgaver, med både korte og lange ærmer, samt i udgaver til børn samt i en kvindeudgave. Samtidigt har tilbyder vi, som altid, originalt tryk på samtlige af klubbens store profiler – eller dit eget navn med originalt Premier League-tryk hvis det er det du ønsker. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear. Og hvis du er United-fan, så lad os da endelig høre hvad du synes om det nye vovede design på Uniteds hjemmebanetrøje.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo