Søg i over 11.000 produkter..

10. JULI, 2017

ADIDAS OG MANCHESTER UNITED OFFENTLIGGØRER KLUBBENS NYE HJEMMEBANETRØJE

Minimalistisk og stilren. Uniteds nye hjemmebanetrøje er lanceret og netop kommet i salg. Læs mere om trøjerne nedenfor!

Et strejf af fortid, nutid og fremtid i én og samme trøje. adidas og Manchester United har lanceret klubbens nye hjemmebanetrøje frem imod 2017/18-sæsonen i et ganske afdæmpet og stilrent look. Det minimalistiske og klassiske look er hentet fra en række af klubbens tidligere trøjer og hylder derfor klubbens store historie - samtidigt med at trøjen er produceret i det teknisk velfunderede climacool-materiale der symboliserer det moderne og teknologiske i den nye hjemmebanetrøje.

United-fan? Se hele vores udvalg af Manchester United-trøjer online på SPORTMASTER.dk lige her!

Overskrifterne omkring Pogba og co's nye røde hjemmebanetrøje findes i allerhøjest grad omkring kraven hvor man har valgt at konstruere en "button-up" krave, som selvfølgelig er et ganske vigtigt element i det klassiske look man har ønsket at ville udtrykke. Udover dette er der på ærmerne "påsat" hvide og sorte detaljer for, at symbolisere de mange flag der vejer på Old Trafford når United spiller hjemmekampe. Sidst, men ikke mindst er adidas-striberne, modsat sidste sæson, flyttet fra siderne af kroppen og tilbage op på skuldrene.

Med Manchester Uniteds retur til Champions League får vi rigeligt at se til den nye hjemmebanetrøje i den kommende sæson - selvfølgelig kombineret med Premier League hvor det skal blive uhyggeligt spændende at se om Mourinhos så velkendte "second season"-triumfer igen bliver en realitet. Hvad tror du - og hvad er din holdning til Uniteds nye hjemmebanetrøje? Følg os på FacebookInstagram og Snapchat for at få din daglige dosis fodboldgear og opdateringer. Snapchat-navn: vildmedfodbold.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: