Gå til forside

4. AUGUST, 2016

2014 VS. 2016. VI SAMMENLIGNER MAGISTA I OG MAGISTA II

Nike revolutionerede fodboldverdenen tilbage i 2014, da man for første gang introducerede en fodboldstøvle med DynamicFit Collar. Godt to år efter har man lanceret 2'eren - og det kalder selvfølgelig på en sammenligning. Læs mere nedenfor!

Det er ikke mange uger siden, at Nike igen skabte overskrifter hos fodboldstøvlefans verden over da man introducerede Magista II. En uhyggeligt positiv videreudvikling af det innovative vidunder vi for første gang stiftede bekendtskab med frem imod VM-slutrunden i 2014.

Shop dine nye Nike fodboldstøvler online på SPORTMASTER.dk

Ved første øjekast, når man kigger på 1'eren og 2'eren, er silhuetten ganske identisk - og de anvendte teknologier er i det store hele genanvendt, men dog videreudviklet således at der i allerhøjeste grad er tale om absolut forbedret udgave af Magista Obra.

Dét der dengang var så ikonisk og revolutionerende var, blandt andet, den specielle DynamicFit Collar som virkelig tog verdenen med storm. Teknologien er selvfølgelig igen, at finde på Obra II omend, at det er i en lidt anderledes konstruktion end tidligere. Den er nemlig optimeret mere i forhold til, at tilpasse sig din fod/ankel på bedst mulig vis - og på den måde lade resten af støvlen komme til sin ret på bedst mulig vis.

Den "nye" DynamicFit Collar sikrer nemlig et bedre lockdown fit end hvad vi tidligere har været bekendt med, samtidigt med at den er skåret en smule anderledes for optimal komfort omkring anklen.

Ledes fokus videre på overdelen er det måske her vi finder den mest væsentlige opdatering fra 1'eren til 2'eren. På Obra II har man nemlig kombineret "the best of two worlds". Den så velkendte Flyknit-overdel er nemlig blevet akkompagneret af elementer fra Hypervenom Phantom II og dermed fået implementeret både Flywire-kabler i overdelen, samt den ikoniske NikeSkin-teknologi.

Elementer der giver en bedre helhedsfornemmelse af støvlen i form af mere stabilitet, men hvor der samtidigt ikke slækkes på den ypperlige komfort, som en Magista Obra skal repræsentere. Og yderligere er støvlen selvfølgelig stadig beklædt med ACC (All Conditions Control) som giver dig optimale forudsætninger i både vådt og tørt vejr.

Sidst, men ikke mindst er der på knopsystemet også sket markante ændringer. Fra et knopsystem der på den første udgave af Magista Obra bestod af 100% koniske knopper er der på den anden udgave - såvel på Obra II som på Opus II - ændret til en kombination af både halvkoniske og bladede knopper der med deres helt specielle vinkler fungerer helt perfekt i forhold til greb i banen, acceleration og deacceleration.

Den nye type knopsystem, som har været under udvikling hos Nike i lang årrække er ligeså påsat på en helt ny type ydersål, som er konstrueret udfra tanken om, at menneskets fod langt fra er flad - og det til trods for, at man i lang tid rent faktisk har konstrueret fodboldstøvlers ydersåler udfra netop denne tese. Den er derfor bygget udfra fodens naturlige anatomi og er derfor blandt de allerbedste forbedringer du finder i både Obra II og Opus II.

Med andre ord får du med Magista Obra II derfor en støvle, som i langt højere grad er udarbejdet efter din fod- og ankels naturlige anatomi. Og kombineret med de innovative teknologier omkring overdelen og DynamicFit Collar er støvlen, hvis du spørger os, VIRKELIG et must at få prøvet. Du kan shoppe hele udvalget af Magista II lige her på SPORTMASTER.dk hvor du som altid selvfølgelig får GRATISiD på hele sortimentet.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo