Gå til forside

14. SEPTEMBER, 2017

KLÆD DIT BARN PÅ TIL VINTEREN

En flyverdragt er god, når vinteren sætter ind og dit barn skal ud og tumle i sneen. Flyverdragterne fra M79 kommer i tre forskellige modeller, så du kan finde netop den der passer til dit barn.

Når vejret bliver vådt og koldt, er det oftest flyverdragten børnene hiver fat i – og med god grund. Med en flyverdragt er de nemlig pakket godt ind og undgår at ”skille på maven”, som det kan være tilfældet med overtræksbukser og en jakke. Samtidig er det let for børnene selv at komme i og ud af flyverdragten.

Flyverdragterne fra M79 er designet til leg og aktivtet og kommer i tre forskellige modeller, så du kan finde netop den der passer til dit barns behov.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige flyverdragt? Bliv klogere i vores guide her

M79 Little Prof Faux Overall, er med et vandsøjletryk på 5000 mm og høj åndbarhed oplagt til den danske vinter.
Både pige- og drengemodellen er designet i farverigt print med funktionelle detaljer som aftagelig hætte med kunstig pels, tapede sømme, lommer, reflekser og justerbare gummistropper.

For at give varme og komfort er dragten ekstra foret med mikro fleece på brystet, ryg, krave og hætte. I ærmet er der indsat thumb-band til at varme hånden og holde ærmet udstrakt, selvom barnet har handsker på.

Tjek vores udvalg af flyverdragter her!

M79 Little Prof Overall har samme høje vandtæt- og åndbarhed som M79 Little Prof Faux Fur, og den har ligeledes detaljer som aftagelig hætte med kunstig pels, tapede sømme, lommer, reflekser og justerbare gummistropper.

Ligeledes er den ekstra foret med mikro fleece på brystet, ryg, krave og hætte og har thumb-band indsat ærmet.
M79 Little Prof Overall kommer i en blå og en lilla version, begge med printet mikro fleece for.

Glem ikke at tjekker vores vinterstøvler ud lige her!

Sidst men ikke mindst har vi M79 Little Baggy Overall. På samme måde som de to andre er den vandtæt og åndbar, men vandsøjletryk her er lavere (3000mm mod 5000mm). Derfor er flyverdragten god til basisbehov, fx transport til og fra børnehaven, eller som den ekstra flyverdragt til at skifte med.
Dragten har med aftagelig hætte, lommer, navnemærke, reflekser og fodstrop i elastik.

Det kan være svært at gennemskue, om flyverdragten er åndbar og vandtæt, når du står i butikken. Derfor har vi udviklet nogle ikoner (ser ovenfor), som du altid kan kigge efter, når du køber flyverdragter og overtøj i SPORTMASTER. På den måde kan du hurtigt se, om flyverdragten er foret, åndbar, har tapede sømmer og er vandtæt.

Med en flyverdragt fra M79 er dit barn sikker på at være klædt godt på til en aktiv vinter – uanset hvor kold og våd den bliver.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo