Gå til forside

16. FEBRUAR, 2016

NIKE LUNAR SCULPT - KOMFORT OG ALSIDIGHED TIL DIN TRÆNING

Den nye Nike Lunar Sculpt er en fitnesssko, der er designet til de mange forskellige øvelser, du laver i et fitnesscenter. Det betyder, at skoen både er fleksibel, støddæmpende og giver dig et sikkert greb i underlaget.

Nike har startet året med en række stærke fitnessnyheder, blandt andet Nike Zoned Sculpt Tight, og nu er de igen klar med en nyhed til din fitnesstræning, nemlig skoen Nike Lunar Sculpt.

Hvis du vil vide mere om Nike Zoned Sculpt Tight kan du læse om den her

Nike Lunar Sculpt er konstrueret med en faconsyet overdel i et let og åndbart materiale, så den sidder tæt til foden. Det er med til at give en let støtte og stabilitet. Desuden er overdelen designet uden syninger for at give skoen maksimal fleksibilitet, så den følger alle din fods bevægelser.

Mellemsålen er udstyret med det lette, bløde og støddæmpende Lunarlon skum, som giver god komfort og mindsker træthed i fødderne, mens sålen er udstyret med gummizoner, som giver holdbarhed og greb, så du står ordentligt fast i dine øvelser.

Se alle vores fitnessnyheder fra Nike

Med Nike Lunar Sculpt får du en træningssko som egner sig godt til stort set alle fitnessøvelser. Komforten er i højsæde, så du kan træne uden at være begrænset af stive overdele eller generende sømme.

Invalid widget