Gå til forside

20. JUNI, 2017

NEW BALANCE INTRODUCERER LIVERPOOLS NYE UDEBANETRØJE

Skabt til kampene på udebane - en hyldest til 125-års jubilæet. Liverpools nye udebanetrøje er lanceret og tilgængelig allerede nu på SPORTMASTER.dk. Læs mere nedenfor!

Der er jubilæumsstemning hos Liverpool FC i år! Først med introduktionen af den nye hjemmebanetrøje tilbage i april og senest med introduktionen af den nye udebanetrøje. Begge trøjer produceret af New Balance der er med til at hylde det store jubilæum for Merseyside-klubben.

Klubbens nye udebanetrøje er groft set bygget op omkring fire paneller på fronten med to helt clean, hvide af slagsen som suppleres af to, skråt overfor hinanden, placerede paneller med en lang række tynde grønne pinstripes. Det clean, hvide look går igen på ryggen samt på ærmerne, mens kraven er produceret i sort.

Se hele udvalget af Liverpool-trøjer og merchandise online her. Husk at du kan få ORIGINALT tryk med alle spillere samt eget navn!

En farve der går igen på de tilhørende shorts, mens at strømperne ligeså inkorperer alle tre førnævnte farver. Overordnet set et ganske strømlinet look, omend en smule retro, hvis vi skal være helt ærlige. Med hyldesten til det store jubilæumsår er det nok derfor heller ikke helt tilfældigt, at det er endt sådan...

Udebanetrøjerne i både kort- og langærmede udgaver til store såvel som små er allerede tilgængelige nu på SPORTMASTER.dk. Her er det selvfølgelig også muligt, at tilvælge din favoritpspiller på ryggen af trøjerne med det helt nye ORIGINALE Premier League-tryk samt de originale Premier League-ærmemærker. Skulle du ønske eget navn på ryggen er dette selvfølgelig også en mulighed. Du kan se nogle af de nye Liverpool-trøjer lige nedenfor eller shoppe HELE udvalget lige her!

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo