✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

9. MAJ, 2016

LIVERPOOL LANCERER NY HJEMMEBANETRØJE #MADEFORLIVERPOOL

En klub på vej tilbage til tidligere tiders storhed? Med Jürgen Klopp i spidsen har den røde del af Merseyside bevæget sig tilbage mod toppen af engelsk fodbold. Og med lanceringen af klubbens nye hjemmebanetrøje fra New Balance er det med den specielle Liverpool-ånd som inspirationskilde. Nysgerrig? Så læs mere nedenfor.

Der er sket store forandringer fra det Liverpool der startede sæsonen under Brendan Rodgers og til det mandskab, som i øjeblikket performer så flot under tyske Jürgen Klopp. Et "match made in heaven" fristes man til, at sige - for sjældent har en klub- og træners passion for spillet smeltet så godt sammen, som det er tilfældet med tyskeren og klubben fra den røde del af Liverpool.

Liverpool-fan? Lige nu får du store besparelser på 2015/16-trøjerne lige her! Selvfølgelig med originalt tryk til alle stjernerne.

Lige netop "The Anfield Feeling" danner også inspirationskilde for klubbens nye hjemmebanetrøje, som netop er blevet lanceret af New Balance ved et stort arrangement i downtown Liverpool. En trøje der selvfølgelig er konstrueret i Liverpools ikoniske røde farver, men som i den dybere detalje vender tilbage til noget vi så lignende på både 2012/13 og 2013/14's hjemmebanetrøjer.

Modsat denne sæsons hjemmebanetrøje vender man nemlig tilbage til, at trøjens komplimentærfarve bliver af den orangegule slags - både ift klubbens logo, hovedsponsor samt forskellige detaljer rundt omkring på trøjen.

Hvad der dog er helt nyt er, at man har ændret markant på kravens udformning, som for første gang i meget lang tid er lavet med knaplukning - en detalje der altid får os til, at smile en smule da det giver trøjen et klassisk udtryk med en moderne kant.

Den samme detaljefarve gør sig gældende på den ikoniske indskription der hylder ofrene fra Hillsborough-katastrofen der stadig den dag i dag, betyder enormt meget for Liverpool-tilhængerne.

De nye hjemmebanetrøjer lander online d. 18.05.16. Indtil da kan du shoppe 2015/16-trøjerne med op til 50% rabat lige her!

Og apropos det unikke tilhørsforhold, samt stemning, som er at finde på Anfield har New Balance forsøgt at implementere dette i trøjen ved, at indkorperere teksten "There's no noise like the Anfield noise" på indersiden af trøjen. En detalje der virkelig gør trøjen til noget specielt!

I forhold til materiale er trøjen produceret i brandets "NB DRY-materiale", som med et utal af ventilerende lufthuller sørger for, at bl.a Coutinho, Daniel Sturridge og Emre Can holdes afkølet og mindst besværet når de i den kommende sæson trækker den nye hjemmebanetrøje over hovedet.

De nye Liverpool hjemmebanetrøjer til 2016/17-sæsonen lander allerede på SPORTMASTER.dk i den kommende uge - og bliver selvfølgelig tilgængelig med originalt tryk, samt de nye Premier League-ærmemærker der pryder trøjerne fra næste sæson.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold