Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

25. APRIL, 2017

125 ÅR. LIVERPOOL LANCERER NY HJEMMEBANETRØJE!

Som det efterhånden hører sig til er New Balance og Liverpool FC endnu en gang enormt tidligt ude med lanceringen af klubbens nye hjemmebanetrøje. En trøje der repræsenterer et stort jubilæum for Merseyside-klubben. Læs mere nedenfor!

125 år. Et ganske stort jubilæum kan i år fejres i den røde del af Merseyside eftersom klubben fra Anfield Road fylder år. Et jubilæum der hyldes på klubbens nye hjemmebanetrøje som allerede nu har set dagens lys.

Det er nemlig efterhånden mere reglen end undtagelsen at "The Reds", i samarbejde med deres tøjsponsor fra New Balance, løfter sløret for den kommende sæsons hjemmebanetrøje et godt stykke tid inden den igangværende sæsons afslutning - og i år er ingen undtagelse.

Den nye trøje har klare referencer til storhedstiden i 70'erne og 80'erne. Trøjer var dengang ikke noget man nødvendigvis skiftede frem mod hver eneste sæson hvorfor at trøjen man f.eks introducerede i 1982 faktisk "levede" helt indtil 1985. Ved en simpel Google-søgning vil du derfor kunne se klare sammenligningsgrundlag med specielt V-halsen samt omkring ærmerne hvor de meget retroinspirerede hvide detaljer træder frem - lige såvel som de gør på 2017/18-trøjen som sløret netop er blevet løftet for.

Shop både 2015/16 og 2016/17-trøjer fra Liverpool med STORE besparelser netop nu! Se hele udvalget her!

Som sædvanlig er shorts og strømper selvfølgelig også konstrueret i de klassiske røde farver, som derfor fuldender Liverpools nye hjemmebanesæt der allerede vil blive taget i brug i den allersidste del af den igangværende sæson. Trøjerne lander selvfølgelig i både korte- og langærmede udgaver til både børn og voksne - og kommer i salg d. 19. maj. Allerede inden da vil du dog kunne FORUDBESTILLE trøjen på SPORTMASTER.dk med mulighed for alle spillere i ORIGINALT TRYK, som selvfølgelig bliver med den spritnye Premier League-font.

Hvem skal du have på ryggen af din nye Liverpool-trøje - en spiller fra den nuværende trup eller venter du til "Silly Season" og transfervinduet med at vælge en spiller der skal på ryggen? Lad os høre din mening om både trøjen og hvilke spillere du helst ser Klopp og co. hente til Liverpool over sommeren på vores sociale platforme på både Facebook og Instagram - samt tilføj os på Snapchat. Du finder os på brugernavnet 'vildmedfodbold'. 

Invalid widget