Gå til forside

10. JULI, 2016

LA LIGA OG NIKE FORLÆNGER TIL 2019 - OG PRÆSENTERER NY ORDEM 4 LA LIGA MATCHBALL

I den kommende sæson fejrer Nike og den spanske La Liga 20-års jubilæum for samarbejdet omkring de officielle kampbolde der bruges i den bedste spanske række. I forlængelse af dette har Nike offentliggjort, at man forlænger samarbejdet frem til 2019 - og samtidigt præsenteret den spritnye Ordem 4 Matchball der skal spilles med i 2016/17.

Det er altid med stor begejstring når de nye kampbolde i de store ligaer præsenteres. Og med Nike som hovedsponsor i både England, Italien og Spanien som alle tre må siges at være blandt de fem største ligaer i verden løber det amerikansk baserede brand med rigeligt opmærksomhed på skærmene hen over en hel sæson.

Fan af Nike bolde? Du kan shoppe hele udvalget af Nike fodbolde online på SPORTMASTER.dk lige her!

Og lige præcis omkring den spanske La Liga har Nike allerede nu løftet sløret for den bold der skal anvendes i den kommende sæson for 2016/17. En bold der i sin konstruktion er stort set identisk med boldene fra sidste sæson, men som dog har et noget anderledes look end tidligere. Rent teknologisk er bolden konstrueret med den Aerowtrack skæringen, som sammen med den ret så unikke mikrotekstur på boldens overflade giver et rigtig godt greb - samt et mere naturligt svæv.

Et svæv der sammen med den ret så karakteristiske grafik på bolden skal være med til, at forbedre reaktionsevnen for spillerne da den nu er langt nemmere at "få øje på" undervejs - lige præcis grundet den specielle grafik.

De nye La Liga-bolde lander online på SPORTMASTER.dk i løbet af juli måned, hvor du selvfølgelig får dem leveret fra dag-til-dag. Hvad siger du til boldens design? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram - eller send os et snap på 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo