Gå til forside

28. APRIL, 2018

”Three Lions” er slutrundeklar på elegant vis. Se de nye hjemme- og udebanetrøjer!

Landet hvor fodbolden er blevet opfundet er også altid garant for klassiske trøjer og designs. De nye hjemme- og udebanetrøjer er ingen undtagelse. Læs mere om trøjerne her og shop med originalt tryk!

En stolt fodboldnation, som i længsel venter på succes for deres landshold. Ikke siden sejren på hjemmebane i 1966 har ”Three Lions” formået at få guld ved en international turnering – men måske er der nye tider på vej…

Se hele sortimentet af England-trøjer med ORIGINALT tryk lige her!

Igennem en senere årrække har Englands respektive ungdomslandshold vundet en lang række både EM- og VM-triumfer, hvilket har gjort optimismen stor i det engelske. Det er derfor også nogle af de unge og upcoming spillere, som man nu sætter sin lid til skal bringe England tilbage til den absolutte top ved de store slutrundet.

Til den kommende fodboldfest i Rusland er det derfor profiler som Harry Kane, Dele Alli, Marcus Rashford, Raheem Sterling m.fl som englænderne sætter sin lid til. Og i den forbindelse er de engelske spillere blevet klædt på på allerbedste vis.

Nike og England har sammen introduceret landets nye hjemme- og udebanetrøjer der som altid lever op til de elegante og klassiske dyder som igennem mange, mange år har symboliseret englændernes landsholdstrøjer. Både hjemme- og udebanetrøjerne er tilgængelige nu på SPORTMASTER.dk og tilbydes med originalt tryk til en lang række af de store profiler fra Premier League. Hvem du i så fald skal have på ryggen, vil vi lade være helt op til dig…

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvilken af de nye England-trøjer fra Nike du synes er den fedeste?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo