Gå til forside

9. NOVEMBER, 2016

KATRINE VEJES TRÆNINGSFAVORITTER

Livet som professionel fodboldspiller byder på daglige træninger, både med og uden bold. Netop derfor er det vigtigt at have noget træningstøj, som man føler sig godt tilpas i.

Vi bliver mødt af et stort smil, da vi træder ind i Brøndbys Klubhus. Med en bold under armen kommer Katrine os i møde. Hun er ved at gøre sig klar til eftermiddagens træning med Brøndbypigerne, men inden hun skal ud på træningsbanen, kan vi lige nå en snak med hende om træning og træningstøj.

”Vi får træningstøj fra Brøndby IF. Det er primært i shorts og t-shirt, vi træner i, men nu når det bliver koldere, har jeg altid en langærmet baselayer under fra Nike. Vi har også en tyk træningstrøje, vi kan tage over og en regnjakke, når vejret er dårligt.” fortæller Katrine og fortsætter ”Når jeg styrketræner i klubben er det i shorts og t-shirt, men når jeg er i fitnesscenter derhjemme, træner jeg oftest i tights og en top”.

Vil du vide mere om Katrine? Læs om Katrines forhold til fodbold, fremtidsdrømmene og hverdagen her

Selvom klubbens sponsor er Hummel, har Katrine også sin egen sponsor – Nike – som blandt andet leverer fodboldstøvler til hende.

”Jeg spiller i Nike Magista Obra II – den med alle farverne. Jeg spiller i den, fordi jeg synes, den er super flot, og samtidig passer den rigtig godt til min fod. Jeg er nemlig tidligere blevet opereret i min lilletå og har stadig problemer med den, men materialet på støvlen sidder rigtig godt og gør, at jeg ikke får ondt i den på samme måde som før.” 

Det er dog ikke kun, når det kommer tøj og støvler, at Katrine har sine favoritter. Katrine har nemlig også en klar favorit, når det handler om bolden.

”I klubben spiller vi med Hummel bolde, og det er rigtig godt, men Select Brillant er min favorit. Det er den, vi spiller med på landsholdet, og den jeg helt klart vil anbefale til andre.”   

Træning er en stor og væsentlig del af Katrines uge. En almindelig uge hos Katrine byder på fem træninger i klubben, kamp i weekenden og to styrketræningspas, som hun selv skal passe ind i løbet af en travl uge.

En stor del af Katrines uge foregår altså iført træningstøj, og netop derfor går hun sjældent i træningstøj, når hun har fri:

”Når vi er afsted med landsholdet, har vi træningstøj på hele tiden, og med de daglige træninger, bruger jeg også meget tid i træningstøj på hverdage. Derfor kan jeg godt lide at komme ned i noget af mit eget tøj og klæde mig lidt pænt på, når jeg ikke er til træning.” forklarer Katrine.

Da vi forlader Katrine, er hun på vej ud på træningsbanen til en af de sidste træninger, inden hun og Brøndbypigerne skal ud og jagte en sejr i ottendedelsfinalen i kvindernes Champions League mod Manchester City.

Det er ikke kun med Brøndby, at Katrine jagter nye store resultater. For nyligt kvalificerede hun og det danske kvindelandshold sig til næste sommers EM slutrunde i Holland. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo