Gå til forside

5. JULI, 2016

ADIDAS OG KANYE WEST SKAL LAVE SPORTSTØJ

Det kan næppe være gået nogens næse forbi, at adidas og Kanye West igennem den seneste tid, sammen, har fået skabt nogle af de mest hypede sneakers overhovedet på markedet. Ikke desto mindre tager samarbejdet nu en ny vinkel, da amerikaneren og brandet med tre striber har planer om en ny sportslinje. Det lyder vanvittigt! Læs mere nedenfor...

Sætningen der skulle indeholde Kanye West og sportstøj - og måske endda fodboldtøj - havde for rigtig mange mennesker lydt fuldstændig vanvittigt hvis man havde spurgt for nogle år siden. Siden den kontroversielle rapper begyndte sit samarbejde med adidas er hans position i modeverdenen kun blevet stærkere - selvfølgelig eksemplificeret ved de vanvittigt eftertragtede og hypede Yeezy Boost 350 og 750 sneakers.

Kanye West var blandt andre med til, at gøre Ultra Boost'en til en af de mest hypede adidas sneakers. Shop udvalget her!

Nu tages samarbejdet imidlertid videre fra de populære adidas sneakers til sportstøj, som derfor højest sandsynligt kommer til at blive et miks af Yeezy samt adidas Performance-logoet på den forestående kollektion, som vi dog endnu ikke kender en dato på. Vi har hverken set nogen sneakpeeks på kollektioner hvorfor, at det det næste stykke tid kun er fantasien der sætter grænser for hvordan alle Yeezy-fans forestiller sig, at de i fremtiden skal være påklædt på løbeturen eller på turen i fitnesscentret. Der skal i hvert fald ikke være nogen tvivl om, at det bliver en hidsig lancering når først adidas og Kanye West vælger, at gå i luften med det.

adidas, Kanye West og sportstøj? Var det en kombination du havde set komme. Vi har svært ved, at få armene ned over den forestående kollektion, som vi selvfølgelig arbejder på kommer til, at blive en del af sortimentet på SPORTMASTER.dk.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo