Søg i over 11.000 produkter..

8. JUNI, 2016

MÅNEDENS FAVORITTER: JUNI

Hver måned udvælger vi vores favoritter, og i juni har vi ladet os inspirere af sommerens kommen, spændende nyheder og EM slutrunden.

Nike Air Zoom Pegasus 33
En klassiker blandt neutrale løbesko. Skoen er netop landet den 33. udgave og har fået endnu mere fokus på støddæmpning og komfort med Zoom Air puder i hæl og forfod. Forbedringerne har givet skoen et teknisk løft, men også design og farvevalg gør skoen til en klar favorit hos os.
Find Nike Air Zoom Pegasus 33 her

Teva Original Universal sandal
Designet på Teva Original Universal sandaler er det samme, som da sandalerne så dagens lys for første gang i 1984 – simpelt og funktionelt. Tiden er dog på ingen måde løbet fra sandalen, og det lette design og de hurtigtørrende materialer gør den god til alt fra storbyferier til en tur på stranden.
Find Teva Original Universal her

adidas Ace 16.1 Primeknit Mercury Pack
Månedens helt store sportsbegivenhed er EM i fodbold i Frankrig, og i den forbindelsen har adidas lanceret deres EM kollektion Mercury Pack. Her finder vi blandt andet adidas Ace 16.1 Primeknit med chrome overdel og neongul krave - en farvekombination som vi slet ikke kan stå for.
Find adidas Ace 16.1 Primeknit her

M79 Taslan Beach Shorts
Ingen sommer uden en dukkert I bølgen blå, og derfor er badeshorts selvfølgelig også en af denne måneds favoritter. M79 er vores eget mærke, som designer tøj til en aktiv livsstil, og lige nu får 2 par badeshorts til 299,-
Se hele udvalget her

Purelime seamless sports-bh
Sports-bh’en fra Purelime er god til alt fra fitness til yoga, hvor du ikke laver hop og kraftige bevægelser. Den er rigtig behagelig at have på, fordi den er designet uden syninger, og samtidig er materialet svedtransporterende materiale, der holder dig kølig og tør under træning.
Find Purelime seamless sports-bh her

Englands hjemmebanetrøje
Vi tror på, at England får et godt EM. De havde en forrygende kvalifikation til EM, hvor de gik ubesejret igennem, og samtidig har de fået tilført noget spændende unge spillere i form af Marcus Rashford, Jamie Vardy og Dele Alli, som vi glæder os meget til at følge under slutrunden.
Få fingre i Englandshjemmebanetrøje her

adidas Ultra Boost
Vi er vilde med den nye farve opdatering på adidas Ultra Boost, som netop er landet. Ultra Boost er en løbesko med masser af støddæmpning, og samtidig er den yderst komfortable takket være overdelen i primeknit.
Find den nye didas Ultra Boost her

Converse All Star Canvas Ox
Ingen sommer uden et par hvide sneakers, og her er den klassiske canvassneaker fra Converse en sikker vinder. Selvom designet langt fra er nyt, er den stadig super aktuel og kan gå til stort set alt.
Find Converse All Star her

New Balance Furon Pro 2.0 FG
Med den nye Furon støvle har New Balance formået at skabe en rigtig god speedstøvle. Overdelen er helt ny, mens deres knopsystem, som fungerede rigtig godt på Furon I, har fået lov at blive. Alt i alt en rigtig god støvle, som selvfølgelig giver den en plads blandt denne måneds favoritter.
Find New Balance Furon Pro 2.0 FG her

Er der noget vi har glemt? Del dine juni favoritter med os på vores Facebookside eller på instagrammed #vildmedsport. 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: