Gå til forside

21. JULI, 2016

MÅNEDENS FAVORITTER: JULI

Hver måned udvælger vi vores favoritter, og i juli har vi ladet os inspirere af vores løbeture, sommeren og det nyeste fra fodboldverdenen.

M79 hættetrøje
Selvom varmen ser ud til at være kommet tilbage, har måneden vejrmæssigt været en blandet fornøjelse. Derfor må vi ind imellem trække i en trøje, og her en hættetrøje fra M79 et godt bud. Designet er enkelt, og den er let at have med rundt, når du er på farten – og så er der bare noget lækkert ved at trække en blød sweatshirt på.

Find hele vores udvalg af M79 hættetrøjer her

CEP
CEP er et forholdsvis nyt mærke i SPORTMASTER, men ikke desto mindre er det straks blevet en favorit til de lange løbeture.
Kompressionssokkerne gør det muligt for dine muskler at restituere hurtigere, så du undgår trætte og tunge ben på din næste løbetur. Vi har CEP kompressionsstrømper både med og uden fod, så du kan få lige den model, du foretrækker.

Se vores udvalg af CEP strømper her

Nike LunarEpic low og high
Tidligere på året havde vi svært ved at få armene ned, da Nike revolutionerede løbeverdenen og præsenterede den første løbesko med skaft – noget vi tidligere kun havde set i fodboldverdenen.
Derfor er vi også meget begejstret for den nye LunarEpic low, som netop er landet. Med flyknitoverdelen og Nikes mange teknologier gør den dig nemlig flyvende på løbeturen.

Find Nike LunarEpic med og uden skaft her

adidas M10 shorts
At adidas altid er gode til print, slår de endnu engang fast med printet på de nye Adidas M10 shorts. De kan pifte enhver løbetur eller træning op, og så kan de også sagtens sætte kulør på en helt almindelig mandag.

Find Adidas M10 shorts her

adidas Real Madrid Hjemmebaetrøje
Sidste sæson endte med Champions League triumf for Real Madrid, og med den nye hjemmebanetrøje fra adidas er klubben klar til at gå endnu en stor sæson i møde. Sammenlignet med sidste sæsons trøje har den nye trøje har fået krave og knapper - noget som virkelig giver trøjen et løft. Vi glæder os til at følge Zidane og co., når sæsonen igen sparkes i gang. 

Find din Real Madrid trøje her

adidas Pure Amplifier løbejakke 
Sommervejret har ikke vist sig fra sin bedste side indtil videre, og derfor kan det nogle gange være nødvendigt at trække i en løbejakke på de sene aftenløbeture. Vi hopper i den lette løbejakke fra adidas, som er lavet i det svedtransporterende stof climalite. Samtidig har den gode lukkede lommer foran og fede refleksdetaljer på ærmet og hætten.

Find adidas Pure Amplifier løbejakke her til dame og herre 

adidas Ace 16+ Purecontrol
Støvlen uden snørre som så dagens lys for første gang tilbage i januar. Nu er den landet i sin femte farveopdatering ”Solar Yeollow” som en del af Speed af Light kollektionen. Som navnet antyder, er inspirationen til støvlen funden i de lysglimt som opstår, når lysets hastighed brydes.
adidas Ace 16+ har en særlig plads i vores hjerter, og den nye farveversion er bestemt ingen undtagelse.

Find adidas Ace 16+ Purecontrol her

Hvad er din juli favorit? Del det med os på vores Facebookside eller på Instagram med #vildmedsport.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo