Gå til forside

25. JUNI, 2016

Hvilke fodboldspillere skal du følge på Instagram?

Forleden rundede det sociale medie Instagram 500 millioner brugere. Et enormt tal taget mediets levetid i betragtning - og som kun forstærkes ved, at antallet af dagligt aktive brugere er helt oppe på 300 millioner. I forlængelse af dette giver vi dig her et overblik hvad vi mener er de mest interessante fodboldspillere, at følge på det sociale medie fra både ind- og udland. Se listen lige nedenfor!

10. @yousseftou24

 

#YT24 #BANGBANG. Dette opsummerer meget godt FC Københavns Youssef Toutouhs Instagram-profil. Den altid humørfyldte elegantier taler meget målrettet til sine fans - og er ikke bleg for at fortælle omverdenen at han nok skal regere ALKA Superligaen inden længe.

 

For at stige på vores rangliste skal vi dog helt sikkert se flere dancemoves fra dansk/marokkaneren, som vi så fra klubbens træningslejr i vinters - samt til mesterskabsfejringen i PARKEN mod AGF. Vi er fans!

9. @gotzemario

 

En spiller der allerede har skrevet sig ind i historiebøgerne i tysk fodbold med sin afgørende scoring i VM-finalen i 2014. Men samtidigt også en spiller der alle dage har skilt sig ud på de sociale medier - både godt og med knap så heldigt et udtryk…

 

Tyskerens hyldest til “The Black Mamba” Kobe Bryant med et par guldbelagte Magista Obra gik viralt og er absolut et højdepunkt for støvlefans i 2016. Med det sagt skal der heller ikke være nogen tvivl om, at Götzes præstation ved mesterskabsfejringen i omklædningsrummet - og den tilhørende “Running Man” dans har givet Hr. Mario lidt røg. Både for hans påklædning, men også hans dancemoves...

8. @cristiano

 

Hele fodboldverdenens CR7 var den første atlet, der rundede 200 millioner følgere på de sociale medier - på tværs af platforme. Inden den portugisiske prettyboy rundede denne milepæl var der kun Justin Bieber og Taylor Swift i den eksklusive klub.

 

Selvom man bliver introduceret til en noget mere poleret udgave af den portugisiske superstjerne på hans Instagram-profil har vi, som følgere, stadig mulighed for at komme med i styrkerummet når CR7 holder kroppen ved lige - mens at hans efterhånden ret så velkendte søn også er et meget tilbagevendende ansigt på stjernens profil.

7. @mzanka

FC Københavns Mathias Zanka Jørgensen er ikke som alle de andre. Han tør at skille sig ud fra mængden og sige sin mening. Det betyder både at fodboldfans landet over har en holdning til ham, men også at han er meget interessant at følge på de sociale medier.

I forbindelse med FC Københavns mesterskabskamp mod AGF rockede forsvarsspilleren et par custom Nike Magista Obra i guld med teksten “11 KBH” som hyldest til klubbens 11. mesterskab. Det er god lir og effekten forstærkes yderligere når man, som en fuldblods NBA-fan, kører et par sleeves på armene, da guldtrøjen ikke var tilgængelig ærmer, som ellers er et varemærke for den stærke forsvarsgeneral i FC København. 

6. @rioferdy5

 

Selvom Rio Ferdinand ikke længere er aktiv som forsvarsgeneral i Manchester United ligger han ikke på den lade side. Som TV-reporter på BBC dækker han de store kampe i ind- og udland. Her er han ofte iført hans egne tvivlsomme 5Five kasketter, som ofte sniger sig med på billederne i bedste “product placement stil”.

 

 

Vi elsker den ligefremme, passionerede og britiske no-nonsense tilgang, der viser et upoleret billede af den del af fodboldverden som Rio opererer i i dag. Dertil kommer at han altid er omgivet af fodboldlegender, som på ingen måder gør hans profil mindre interessant at følge.

 

 

5. @neymarjr

 

Når det kommer til antallet af følgere er der ikke mange, der kan følge med den hurtige brasilianske dribler, der er mindst ligeså udskejende uden for banen. Hele 52 millioner følger med når Neymar møder Calvin Harris eller selv spiller Lukas Graham på klaver.  

 

 

Umiddelbart ligner Neymar en oplagt arvtager for Cristiano Ronaldo, der i mange år har været frontfigur og haft sine egne støvlekollektioner hos Nike. De seneste kampagner med 'Ousadia e Alegria' samt collab’en med Michael Jordan taler i hvert fald for, at vi kommer til at se meget mere af dette i fremtiden - og tak for det!

 

 

4. @bendtner3

 

"Verdens bedste Bendtner" er selvskrevet på denne liste. Han følges af 428k og følger selv kun 2, nemlig Nike og Nike Football. Danmarks bedste angriber kom dog en smule i modvind i Volkswagen-ejede Wolfsburg, da han postede et billede af en stor og flot Mercedes. 
 

 

Hvis ikke du allerede følger bomberen er der uden tvivl en stor anbefaling herfra. Der er ingen tvivl om at manden lever livet og lad os krydse fingre for at han, i løbet af sommeren, finder den rette klub, så vi igen kan se det selvtilfredse drengede smil i landsholdets uniform.

 

 

3. @paulpogba


Paul Pogba er centrum for opmærksomheden, som den helt store profil for EM-værterne fra Frankrig. På Instagram er den farverige midtbanespiller ikke for fin til at tage sine fans med bag facaden hvad enten han er til frisøren for at få en ny Pokemon-frisure eller er i selvantændende selskab med Mario Balotelli.


Indtil for nyligt var Pogba uden en personlig sponsor. Derfor var han også spændende at følge, da han skiftede rundt imellem forskellige specialdesignede fodboldstøvler. I takt med at rygterne begyndte at sværme omkring Real Madrid og Barcelona valgte adidas at lægge kassen for at få ham til at optræde i støvler med tre striber. Det har dog ikke gjort ham kedeligere at følge for støvleentutiaster, da adidas med jævne mellemrum har udstyret ham med de fedeste POGBOOOM-specialiteter.


2. @realakinfenwa


“They say I’m 2big 2play football” og “CEO of BeastModeOn” sådan introducerer Adebayo Akinfenwa sig selv på Instagram, hvor 470k følger den tunge 10’er fra AFC Wimbledon. Her skiller han sig for alvor ud fra mængden med Lamborghini-kørsel, styrketræning og ikke mindst billeder af alt den mad man skal indtage, for at opnå størrelsen som “verdens største fodboldspiller - rent fysisk”.


I italien diskuteres der i øjeblikket om Thiago Motta er en værdig 10’er. Denne diskussion forstummer en smule, når man ser en spiller som Akinfenwa bære det prestigefyldte nummer… Just sayin’!

1. @davidbeckham


David Beckham er kongen af den kommercielle fodboldverden og manden med de mange frisurer. Med en glorværdig karriere i verdens største klubber og en uvurderlig cool-factor er David Beckham et naturligt valg til listens førsteplads.


Da Becks gik i luften på Instagram fik han den første million følgere inden for 24 timer, hvilket siger en del om stjernens status. Dette var hidtil en verdensrekord, da ingen havde formået at nå denne milepæl så hurtigt. Rekorden er dog sidenhen blevet slået af Pave Francis, der dog mistænkes for at have fået lidt hjælp fra oven...

Ovenstående liste er et helt subjektivt udtryk for vores egne holdninger til hvem vi mener er de mest interessant, at følge. En liste der med sikkerhed kunne se anderledes ud dig og alle mulige andre. Derfor vil vi selvfølgelig gerne høre din mening om vores liste - samt hvem du mener der eventuelt mangler af interessant spillere. Smid dit bud i kommentarfeltet på Facebook og Instagram - eller send os et snap med hvem du mener mangler på listen!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo