Gå til forside

1. SEPTEMBER, 2016

EN NY TRØJE. EN NY TID. HUMMEL LANCERER DANMARKS NYE LANDSHOLDSTRØJE

#WeWillRiseAgain. Den nye landsholdstrøje fra Hummel er symbolet på en ny trøje - og en ny tid. En fælles mission om, at vække kampånden og genrejse Danmark som fodboldnation. Se mere til trøjen nedenfor og shop den med originalt tryk allerede nu!

Efter nogle magre år, i forhold til slutrunder, er passionen for det danske landshold igen ved at blive vækket. Med Åge Hareides indtog i DBU og introduktionen til et nyt og mere direkte koncept har de første kampe i allerhøjeste grad været med til, at begejstre det danske fodboldpublikum - senest med sejren på 5-0 over Liechenstein.

Efter de tidligere introduktioner til OL-trøjerne samt den limiterede "All White-trøje" er turen nu ENDELIG kommet til lanceringen af de "rigtige" landsholdstrøjer. Og det med en gammel dansk sagnhelt som midtpunkt.

For at hylde danskheden har Hummel og DBU derfor vækket de århundrede gamle sagn om Holger Danske til live. Han figurerer derfor nu som motiv på maven af den nye hjemmebanetrøje, samt på den nye målmandstrøje hvortil et brynjemønster på brystet samt runeskriften "DANMARK" er at finde på venstre ærme og giver detaljegraden et alvorligt løft.

Du kan shoppe den nye hjemmebanetrøje allerede nu med ALT i originalt tryk lige her!

Om trøjen uddyber Søren Lund, kommerciel direktør hos Hummel: Kombinationen af design, funktionalitet og historiefortælling har fra dag ét været vores ypperste mission, og vi håber at denne spilledragt vil vække begejstring blandt de danske fodboldfans. Vi tror, at vi med denne spilledragt kan skrive ny historie, ligesom vi gjorde op gennem 1980'erne med Europamesterskabet i 1992."

Ikke nok med introduktionen til en ny hjemmebanetrøje har Hummel og DBU ligeså løftet sløret for den nye udebanetrøje, som bestemt heller ikke slækker på hverken elegance eller detaljegrad. Den middelalderlige inspiration har ligeså fundet vej til udebanetrøjen med runeskrift på ærmet - men det er selvfølgelig det diagonale Dannebrog-print der springer en i øjnene når man ser trøjen første gang.

Er du mest til udebanetrøjen fra Hummel? Shop den med originalt tryk allerede nu!

Som sædvanlig - fristes man til at sige - er trøjens grundfarve hvid, hvilket efterhånden har været normen i mange, mange år for landsholdets udebanetrøjer. Ikke desto mindre har Hummels første udebanetrøje i det genetablerede samarbejde, som nævnt, en sjældent set detaljegrad - og prydet med et helt specielt originalt tryk på trykken gør, at trøjen allerede er en lille favorit hos os.

Uagtet om du er mest til hjemme- eller udebanetrøjen kan du allerede nu shoppe den online på SPORTMASTER.dk. Her har du selvfølgelig mulighed for, at få ORIGINALT tryk med samtlige spillere, samt eget navn. Men er du mest til den røde eller hvide trøje? Lad os høre din mening de nye trøjer fra Hummel på vores sociale medier hvor du finder os på Snapchat, Facebook og Instagram @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo