Gå til forside

6. JUNI, 2017

DEN STØRSTE DANSKE FODBOLDPRÆSTATION NOGENSINDE HYLDES MED JUBiLÆUMSTRØJE

En speciel trøje til en speciel kamp. Hummel hylder 25-års jubilæet for EM-triumfen i Sverige med en helt speciel trøje - kun udgivet i 999 eksemplarer. Tjek trøjen ud her, som kan købes allerede nu på SPORTMASTER.dk samt i udvalgte butikker.

Vi tager på ingen måde munden for fuld ved at kalde EM-triumfen i 1992 for den største danske fodboldpræstation nogensinde - måske endda den største i dansk sportshistorie? Finalesejren over Klinsmann, Brehme, Effenberg og co. vil stadig i mange år fremover stå som en af de største overraskelser i international fodbold. Og i dag, d. 6. juni 2017 - godt og vel 25 år efter - gentages finalen når det nuværende danske landshold møder det tyske ditto i en træningskamp på Brøndby Stadion.

Det gør de iført et "re-make" af den ikoniske landsholdstrøje fra 1992 fra Hummel, som selvfølgelig hylder det store jubilæum. 2017-udgaven er selvfølgelig lavet i en langt mere nutidig pasform - og er derfor knapt så kvadratisk som trøjen var i 1992. Trøjen byder udover dette på en lang række vanvittigt fede detaljer - bl.a det ikoniske Henri Delaunay-trofæ (EM-trofæet) i nakken samt et specielt DBU-logo omkranset af guld.

Du kan se hele vores udvalg af danske landsholdstrøjer online lige her!

Trøjen er tilgængelig netop nu på SPORTMASTER.dk i et ganske limiteret oplag eftersom der kun findes 999 eksemplarer på verdensplan. Du kan udover at finde den online netop nu, allerede finde den i få udvalgte butikker. Se nedenfor præcis hvilke butikker:

SJÆLLAND/KØBENHAVN

-AMAGERCENTRET

-FIELDS

-FISKETORVET

-FREDERIKSBERG CENTER

-VESTERBROGADE

-KØGE

-LYNGBY STORCENTER

-PARKEN, ØSTERBRO

-RO'S TORV

-RØDOVRE

-VIMMELSKAFTET, STRØGET

JYLLAND

-AALBORG STORCENTER

-AARHUS STRØGET

-AARHUS, BRUUNS GALLERI

-AARHUS, STORCENTER NORD

-ESBJERG STORCENTER

-HERNING CENTER

-KOLDING STORCENTER

*Bemærk at trøjen på billedet er med et specielt tryk indeholdende EM '92-truppens spillernavne i numrene. 

Invalid widget