Gå til forside

4. AUGUST, 2017

HUMMEL INTRODUCERER AEROCHARGE HB 220

hummel har i mange år været en fast del af håndboldscenen, både nationalt og internationalt, og med deres nye Aerocharge HB 220 slår de for alvor deres position fast.

Traditionen tro byder den nye håndboldsæson på nogle interessante lanceringer, og her er hummels nye Aerocharge HB 220 ingen undtagelse.

Med et iøjnefaldende design og en række nye teknologier er Aerocharge HB 220 nemlig en håndboldsko i særklasse, som i den kommende sæson vil blive båret af topspillere som Mikkel Hansen, Daniel Narcisse, Victor Tomas og Paul Drux.

Så hvad er det, der gør skoen så god? Det ser vi nærmere på nedenfor.

Bliv klar til sæsonstart – find alt til håndboldtræningen her

Det første man lægger mærke til på den nye Aerocharge HB 220 er designet. Foruden de i øjenfaldene farver har hummel kombineret en let mesh-overdel med deres Aerofit-teknologi for at skabe en sokkelignende pasform, som både giver god ventilation og ekstra stabilitet omkring fod og ankel.

Sålen er et kapitel for sig selv. Her har hummel gjort brug af flere af deres bedste opfindelser, herunder en helt ny Power Plate teknologi, der giver maksimalt potentiale for eksplosive spring. Samtidig har hummel indlagt en blød Aerotech mellemsål og et såkaldt Shock Point i hælen, som forbedrer stødabsorptionen (se sålens detaljer på billedet ovenfor).
Den smidige ydersålen tilføjer fleksibilitet til skoen, uden at gå på kompromis med grebet i underlaget.

Aerocharge bygger på hummels store erfaring indenfor håndboldspillet, og vil den kommende sæson blive båret af nogle af verdens bedste håndboldspillere, herunder Mikkel Hansen, Paul Drux, Victor Tomas og Dianel Nacisse.

Invalid widget