Gå til forside

29. NOVEMBER, 2016

HELLY HANSEN - SKABT TIL SKIFERIEN

Skal du have mest muligt ud af skiferien, er det vigtigt, at du er klædt rigtigt på fra inderst til yderst, så du hverken bliver slået ud af de kolde temperaturer eller din egen varme.

Det er ikke uden grund, at så mange skiløbere tyr til Helly Hansen, når de skal vælge skitøj. Med næsten 140 års erfaring har de nemlig udviklet noget af det bedste skitøj på markedet, så du sikrer, at du er klædt rigtigt på fra inderst til yderst.

Når vi taler om skibeklædning, så skal man klædes på efter 3-lags princippet: et sæt skiundertøj inderst, et mellemlag og et skallag yderst, i hvert fald på overkroppen.

Klæd hele familien på til skiferien – find vores store udvalg af Helly Hansen skitøj her

En jakke til alt slags vejr

Helly Hansen Sogn jakke er designet til at beskyttet dig mod vind og vejr, præcis som et yderlag skal gøre. Jakken har en super pasform og bevægelighed, så du ikke bliver begrænset i dine bevægelser og dit skiløb.

En af de ting som er særligt værd at fremhæve ved Sogn jakken er Helly Hansens H2Flow Venting system. Helly Hansen beskriver selv systemet med ordene: Varmere, koldere og lettere. Og den beskrivelse passer faktisk rigtig godt.  H2 Flow gør det nemlig muligt for dig at kontrollere din kropstemperatur, så du lynhurtigt kan køle kroppen ned, når du har brug for det. Teknologien består af små luftlommer, som isolerer og holder på kropsvarmen.

Ved at skabe varme ved hjælp af luft og kropsvarmen, har Helly Hansen kunne skære ned på vægten, så du får en let og behagelig jakke. Samtidig er det let for dig at justere på varmen og køle ned – du lyner bare op for ventilationslynlåsene og lukker koldt luft ind og den varme luft ud.

Yderst er Sogn jakken forsynet med Helly Hansen’s Tech Performance, som er både vindtæt, vandtæt og åndbart, så du kan komme af med sved uden at skulle lukke den kolde vind ind. Og så er alle sømme på jakken selvfølgeligt tapede, så der ikke trænger vand ind igennem syningerne.

Sidst men ikke mindst er jakken fyldt med masser af lækre detaljer, som du med garanti vil sætte pris på på skituren. Et par af dem er:

- lomme til liftkort
- Hi-Viz detaljer, som gør dig synlig i sneen
- store lommer og en stor hætte, der er tilpasset til en skihjelm
- snefang og lommer til dine googles

Find Helly Hansen Sogn jakke her 

Hold varmen indefra

En god jakke er ikke til at undvære, men det inderste lag, dit skiundertøj, er mindst lige så vigtigt.
Her duer det nemlig ikke at hoppe i et sæt bomuldsundertøj, for det vil suge sveden og holde på det. Det betyder at du hurtig bliver kold og våd. Vælg derfor et sæt skiundertøj, der er god til at transportere sved og fugt væk fra kroppen, og du holder dig nogenlunde tør og varm.

Helly Hansen har et bredt udvalg af skiundertøj til hele familien, så om det skal være syntetiske fibermaterialer eller i en blanding med uld, er helt op til dig.

Syntetiske fibre har gode funktionelle egenskaber – det er godt til at transportere sveden væk og samtidig tørrer det hurtigt og alt efter fibertypen, kan det isolere
Når man taler om uld i skiundertøj er det typisk merinould, da det ikke kradser. Det har derimod en bedre isolerende evner pga de lange uldfibre, og så kommer det ikke så let til at lugte. Svedtransporten er dog ikke lige så god her, som i de syntetiske materialer.
Derfor kan du vælge at bruge skiundertøj i merinould på helt kolde dage, og skiundertøj i syntetisk materiale de andre dage.

Bliv godt klædt på indefra – se det store udvalg af skiundertøj fra Helly Hansen her

Med 140 års erfaring i at lave beklædning til brug i vintervejr, laver Helly Hansen noget af det bedste skitøj på markedet. Med deres Helly Hansen Sogn jakke er du klædt rigtig godt på til alt slags vejr. Jakken holder nemlig både vind og vand ude, samtidig med at du kan ånde i jakken og selv justere jakkens varme ved hjælp af det smarte H2 Flow system.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo