Gå til forside

guide til sportsure

hvilket sportsur passer til dig og dine behov?

Har du besluttet dig for, at du vil have fingrene i et lækkert sportsur? Det forstår man godt! Et fedt sportsur kan være med til at holde træningsmotivationen i vejret, og det kan absolut også være med til at forbedre din træning.​

Et sportsur kan være en god følgesvend, der pryder din arm døgnet rundt til hverdag og træning. Men du skal selvfølgelig gøre dig nogle overvejelser, før du kaster dig ud i at anskaffe dig et nyt, lækkert sportsur – for urene har forskellige funktioner og priser.

 

Der findes en række forskellige ure, som hver især kan passe til netop dine behov. Læs med her, hvis du vil danne dig et overblik over, hvad urene kan gøre for dig.

 

Aktivitetstrackere – få overblik over træning og sundhed

Aktivitetstrackeren er ofte den billigste løsning, hvis du vil have fat i et sportsur. Men det betyder ikke, at den mangler funktionerne, der kan gøre netop din træning endnu bedre. En aktivitetstracker kan hurtigt gøre det nemmere og sjovere at dyrke motion. For nogle kan det være den ting, der kickstarter træningen og livet som motionist. For andre er det aktivitetstrackeren, der driver hele værket som sportsudøver. Det kan også være en fed måde at registrere diverse resultater, så du kan følge din egen udvikling - og gang på gang finde selvtilliden i de mange forbedringer, du kommer til at se og mærke.

 

Trackeren kan dække en række af de behov, du måtte have, når du for eksempel skal ud på en løbetur eller helt generelt har brug for viden om, hvordan din krop reagerer på træning og bevægelse. Aktivitetstrackere registrerer blandt andet din kalorieforbrænding, søvnrytme og din bevægelse - den kan også sørge for tidsmåling og være din skridttæller.

 

Tag et kig på vores udvalg af aktivitetstrackere

 

Se udvalget her

 

Invalid widget

Invalid widget

Løbeure – hav kontrol over løbeturen

Hvis du er på udkig efter et ur, der skal være med til at gøre din løbetræning endnu mere effektiv, så er det en fremragende idé at anskaffe dig et af de mange lækre løbeure, der er på markedet.

 

For mange af dem har nogle funktioner, der giver dig dét ekstra, så du har fuld kontrol over din løbetur. En af de helt markante fordele ved løbeurene er typisk GPS’en. Det giver dig mulighed for på nem og kontrolleret vis at have styr på ruten. Løbeurene kan også have funktioner, der giver dig mulighed for nemt at tracke din udvikling i træningscentret.

 

Nogle af løbeurene har endda en indbygget musikfunktion, der gør det muligt at bruge en musiktjeneste som fx Spotify i dit ur. Så behøver du ikke tage telefonen med, hvis du vil høre musik, mens du løber. Du skal blot have et par bluetooth-høretelefoner på og forbinde dem med dit ur.

 

Garmins Forerunner 645 Music er et godt bud på et løbeur i absolut topklasse. Det er et af de mest innovative GPS-løbeure, du kan få fingrene i. Og det giver dig netop muligheden for at høre musik, når du er på farten – helt uden mobiltelefonen i nærheden. Derudover har uret en række funktioner til at optimere din træning. Du kan også benytte dig af Garmin Pay-funktionen – så behøver du ikke tage pung og kort med, når du skal købe ind.

 

Tag et kig på vores udvalg af løbeure

 

Se udvalget her

Invalid widget

Multisportsure – den perfekte træningsmakker

Hvis du er typen, der går efter det bedste af det bedste og har brug for et sportsur, der sørger for, at du kan skrue endnu højere op for træningsniveauet, så er du på udkig efter et multisportsur. Det er et ur, der både kan gøre din træning og din hverdag nemmere – og tilmed ser fantastisk ud.

 

Det er et ur, der er som skabt til dig, der dyrker flere former for sport – for sådan et ur giver mulighed for avancerede målinger af aktiviteter og enheder indenfor mange forskellige sportsgrene.

 

Denne form for sportsur koster typisk en god sjat mere end de tidligere nævnte, men til gengæld kommer det også med en række funktioner, som gør oplevelsen endnu bedre.

 

Tag et kig på vores udvalg af multisportsure

 

se udvalget her


Find dit næste

sportsur

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo