Menu

Kurv

Log ind

23. FEBRUAR, 2017

GUIDE: SÅDAN Renser du dine SNEAKERS

Det er en god ide at pleje dine sneakers – de både holder længere, og følelsen af nye sneakers varer ved. Vi viser dig her, hvordan du let og enkelt passer på dine sneakers - både når de er helt nye, og når de har været i brug.

Når du skal rengøre dine sneakers, kan du sagtens hive fat i sæbe og knofedt, men der er en anden løsning, som er både lettere og bedre for dine sneakers.
Jason Markk har nemlig udviklet en række rengøringsprodukter, der kan få dine sneakers rene - også selvom de er møgbeskidte efter det vinterens sne og sjap.

Vi har lavet en lille guide til, hvordan du bruger produkterne og passer godt på dine sneakers - læs med længere nede.

Trænger dine sneakers til en opdatering? Se hele vores udvalg af sneakers her

Er dine sneakers helt nye, skal du hive fat i Jason Markk Repel Pump spray, før du tager dem i brug. Sprayen lægger sig som en hinde på skoene, og beskytter mod snavs og skidt.
Sådan gør du:

1. Ryst sprayen grundigt og hold den cirka 20 cm fra skoen.

2. Spray hele skoen i et jævnt lag og lad den tørre.

3. Når laget er tørt, kan du give skoen endnu et lag.

Sørg for at laget er fuldstændigt tørt, før du tager skoen i brug.

OBS: Du kan sagtens bruge sprayen på dine brugte sneakers. Du skal bare sørge for at rengøre dem grundigt og lade dem tørre inden, så skidt og snavs ikke ligger sig under sprayen.

Er dine sneakers blevet beskidte, skal du have fat i Jason Markk Premium Cleaning, som består af en sæbe og en børste, specielt udviklet til sneakers. Sæben indeholder ingen skadelige kemikalier og er drøj i brug, så en flaske rækker til mange par sneakers.
Sådan gør du:

1. Tag en skål med vand. Dyp børsten i vandet, put lidt sæbe på børsten og dyp den i vandet igen.

2. Rens dine sneakers med børsten.

3. Tør dine sneakers af med et håndklæde, inden du lader dem lufttørre.

OBS: Det er vigtigt, at du altid lader dine sneakers lufttørrer og ikke smider dem på radiatoren, da det kan ødelægge materialerne på dine sneakers.

Du finder dit Jason Markk rensekit og en masse andet skopleje her