Gå til forside

 

GUIDE: BLIV GODT KLÆDT PÅ TIL SKIFERIEN

Uanset om du er garvet skiløber eller skal på din første skitur, skal du være klædt rigtigt på til turene op og ned af løjperne.

Som ordsproget siger, findes der ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning. Om det er hele sandheden, skal vi lade stå usagt, men du når i hvert fald rigtig langt med den rigtige påklædning, som kan holde dig varm og tør hele dagen på ski.

Klæd dig på efter lag-på-lag-princippet

Skal du kunne holde varmen en hel dag på ski, bør du klæde dig i flere lag.
Inderst skal du have et svedtransporterende og åndbart sæt skiundertøj. Over dette et isolerende mellemlag, som holder dig varm og absorbere sveden fra kroppen, og yderst et vind- og vandtæt lag i form af jakke og et par skibukser, som holder dig tør og varm i sneen uanset temperaturen.

Er du klædt på til skiferien? Vi har samlet alt til skiferien her.

Hold varmen indefra

Det inderste lag er altafgørende for, at du kan holde varmen, og her er svedtransporterende skiundertøj bare bedst. Vælg et sæt, så du både har skiunderbukser og- trøje på.  

Skiundertøj findes både i uld og i mikrofiber/syntetiske materialer i tykke og tyndere kvaliteter. Hvad du skal vælge, afhænger både af dine egne præferencer og af temperaturen. Uld varmer nemlig mere og hurtigere end mikrofiber, og det bliver ikke koldt når du holder pause. Derfor er det et rigtigt godt valg, når vejret er ekstra koldt.
Det kan være en fordel at have skiundertøj i begge materialer. På den måde er du nemlig sikker på, altid at kunne klæde dig efter vejret.

På fødderne skal du have et par skisokker, som både er åndbare og giver varme. Hopper du i et par almindelige sokker i bomuld, bliver dine fødder let kolde og våde i skistøvlen.

Bliv klogere på det inderste lag. Læs vores guide til skiundertøj her

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo